Bir Garip Aşk Hikayesi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bir Garip Aşk HikayesiBir garip ask hikayesi ![]() ![]() ![]() Bir zamanlar birinle tanistim ben daha 17 o ise 20 yasindaydi ![]() cokmutluyduk baslarda sonra aradan 2 ay gecti ben aileme acildim ailem hos gordu onu evimize davet ettiler ![]() o azkaldihergun bize gelip gidiyordu ama zaman gectikce ailem ondan bikmaya basladi, artik kendinlerine zaman ayirmiyorum diye sikayet ettiler ![]() bende tabikierkek arkadasima dedim bak dikkat et ailem sana cok kiziyor bu siralar ![]() oda uzuluyordu![]() ![]() neysearadan zaman gecti ailem durmadan herseye karisti onun sacina cok modern olusuna ![]() ![]() amayani ailemde cok modern ama oyle bir damat olamazmis ![]() ![]() amabeni mutlu yapiyordu o en onemlisidi ![]() ![]() aradan 5 ay gectiktensonra ailesi geldi istedi beni ondan 2 ay sonrada nisanimiz oldu ![]() ![]() biz cok mutluyduk sadecebenim ailem mutlu degildi ben daha iyilerine layikmissim daha yakisiklilara ![]() ![]() ocakta 1 senenisanliydik ![]() ![]() ailem zaman gectikceherseyi problem yapti ailelerin arasi acildi ![]() ama ben bu aradadaaileme cok karsi geldim cunku haksizlardi ![]() nisanlimin ailesi dedien iyisi bir an once dugun yapalim da daha fazla problem olmadan ![]() ve subatta geldiler yanigecen ay dediler mart 26 salon var dugugu ozamana istiyoruz ![]() ailem tamam dedi vehazirliklilar baslamisti ![]() ![]() herseyhazirdi ![]() ama ailem halenherseyden bir problem cikartiyordu ![]() ve nisanlim ve bentabiki cok stresse girdik ![]() ![]() vebirbirimizi kirmaya basladik ![]() amaben ailemden cok onu tercih ettim ![]() ![]() 2 gun once yine bi kucuktartisma ayrilmamiza sebeb oldu ![]() artik onunda dayanmayagucu yok aileme karsi benimde ![]() ![]() istedikleri oldu![]() ![]() amamutsuz olan biziz simdi ![]() ![]() amanisanlim yani ex nisanlim diyeyim bana diyor 1 sene boyunda konusmayalim ailen kendine gelsin yeniden baslariz herseye ![]() ![]() ![]() ama ben simdi onunyaninda olmak istiyorum 1 sene konusmadan dayanamamki ben ![]() ![]() ne yapacagimibilmiyorum ![]() ![]() gelinigim asiliodamda ,cegizlerim odamda ![]() ![]() ![]() gitmeye hazirim![]() amaBITTI ![]() ![]() ![]() beni ailemin baskisindanbirakti ![]() ![]() ![]() ama beni cok seviyorama dedigim gibi insan 1 sene konusmadan yapabilirmi ? ben yapamam!!! sizin goruslerinizi ogrenebilirmiyim cok zor durumdayim ![]() ALINTIDIR ![]() ![]() ![]() ![]() !
|
|
|
|