![]() |
Bir Garip Aşk Hikayesi
Bir garip ask hikayesi...
Bir zamanlar birinle tanistim ben daha 17 o ise 20 yasindaydi..cok mutluyduk baslarda sonra aradan 2 ay gecti ben aileme acildim ailem hos gordu onu evimize davet ettiler..o azkaldi hergun bize gelip gidiyordu ama zaman gectikce ailem ondan bikmaya basladi, artik kendinlerine zaman ayirmiyorum diye sikayet ettiler..bende tabiki erkek arkadasima dedim bak dikkat et ailem sana cok kiziyor bu siralar..oda uzuluyordu...neyse aradan zaman gecti ailem durmadan herseye karisti onun sacina cok modern olusuna...ama yani ailemde cok modern ama oyle bir damat olamazmis...ama beni mutlu yapiyordu o en onemlisidi...aradan 5 ay gectikten sonra ailesi geldi istedi beni ondan 2 ay sonrada nisanimiz oldu...biz cok mutluyduk sadece benim ailem mutlu degildi ben daha iyilerine layikmissim daha yakisiklilara...ocakta 1 sene nisanliydik...ailem zaman gectikce herseyi problem yapti ailelerin arasi acildi ..ama ben bu aradada aileme cok karsi geldim cunku haksizlardi..nisanlimin ailesi dedi en iyisi bir an once dugun yapalim da daha fazla problem olmadan..ve subatta geldiler yani gecen ay dediler mart 26 salon var dugugu ozamana istiyoruz..ailem tamam dedi ve hazirliklilar baslamisti...hersey hazirdi..ama ailem halen herseyden bir problem cikartiyordu..ve nisanlim ve ben tabiki cok stresse girdik...ve birbirimizi kirmaya basladik..ama ben ailemden cok onu tercih ettim... 2 gun once yine bi kucuk tartisma ayrilmamiza sebeb oldu..artik onunda dayanmaya gucu yok aileme karsi benimde...istedikleri oldu...ama mutsuz olan biziz simdi...ama nisanlim yani ex nisanlim diyeyim bana diyor 1 sene boyunda konusmayalim ailen kendine gelsin yeniden baslariz herseye....ama ben simdi onun yaninda olmak istiyorum 1 sene konusmadan dayanamamki ben...ne yapacagimi bilmiyorum...gelinigim asili odamda ,cegizlerim odamda....gitmeye hazirim..ama BITTI....beni ailemin baskisindan birakti....ama beni cok seviyor ama dedigim gibi insan 1 sene konusmadan yapabilirmi ? ben yapamam!!! sizin goruslerinizi ogrenebilirmiyim cok zor durumdayim.. ALINTIDIR.....! |