![]() |
İnsanların %98 İ Çözemez(Einstein Bulmacası) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İnsanların %98 İ Çözemez(Einstein Bulmacası)Şimdiden Açıkça Söyliyim Ben Bulamadım BU SORUDA HİÇBİR ŞEKİLDE ŞAŞIRTMACA YOKTUR, TAMAMEN MANTIĞA DAYALIDIR ![]() ![]() 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() 3 ![]() ![]() 4 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SORU: BALIK KİME AİT? 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() 3 ![]() ![]() 4 ![]() ![]() 5 ![]() ![]() 6 ![]() ![]() 7 ![]() ![]() 8 ![]() ![]() 9 ![]() ![]() 10 ![]() ![]() 11 ![]() ![]() 12 ![]() ![]() 13 ![]() ![]() 14 ![]() ![]() 15 ![]() ![]() EINSTEIN BUNU SON YÜZYILDA YAZMIŞ VE İDDİA ETMİŞ Kİ; DÜNYA İNSANLARININ %98 İ BUNU ÇÖZEMEZ ![]() Bakalım Siz Çöze Bilecekmisiniz İyi Şanslar |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İnsanların %98 İ Çözemez(Einstein Bulmacası)bence beyaz ewdedir balık ama tam emin değilim ipuçlarının basılarını anlamadım :S |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İnsanların %98 İ Çözemez(Einstein Bulmacası)bunlar eskiden zaman gazetesinde bol bol çıkıyordu ve çözüyordum şu an gerçekten yorgunum sonra mutlaka uğraşırım severim böyle dedektiflik sorularını büyük ihtimal bu iş einsteinin işi değil biraz dikkat çekmek için ona atfedilmiş paylaşım için sağol |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İnsanların %98 İ Çözemez(Einstein Bulmacası)bakalım einstein in %2 lik sınıfına girebiliyor muyum??? balık, yeşil evde oturan kahve ile birlikte Rathmanss içmekten hoşlanan alman'a ait ![]() ![]() ![]() benim hazırladığım tablo bu verileri veriyo da ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|