Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Beyin Fırtınası > Bilmeceler & Bulmacalar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gizli, şifre

Gizli Şifre

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gizli Şifre

NOT:Bnm eserimdir Yani bn kendim hazırladım Zor gelebilir Ama aslında kolaydır

yukarıda gördüğünüz evde bir cinayet olmuşturBu cinayette adamı biçaklayıp biri asmıştırAma kim olduğu bilinmemektedirEv çok kalabalıktırŞimdi ben size evin bireylerini anlatacağımAma ilk önce polis yerdeki kanda bazı rakamlar ve harfler tespit etmiştir

Bu harfler çok önemlidir çünkü kanla yazılmıştır

Ben size bu harfleri hemen söyleyeyim

42 65 6e 69 20 61 72 64 61 20 61 73 74 49

Asılan adam evin sahibi altar'dır

Çalışanlar:

Havuz temizleyicisi(kaan):Kaan bey altar beyle iyi geçinirdiHiçbir zaman zorluk çıkartmazdı

(tülay)Aşçı:Araları iyiydiÇok işine bağlı biriydi kin beslemezdi

Bahçivan(arda):İyi biriydiCinayetten iki gn önce zam istemişti ama altar bey sadece 2 tl zam yapmıştı Buna rağmen hiç sinirli değildi normal hayatına devam etti

Tilbe Hanım:Altar beyin kocasıydıÇok iyi bi kadındıAma cinayetten üç gün önce araları aşçı yzünden bozuşmuştuKocasının aşçıyı sevdiğini sanıyorduAma sonra barıştılar

Evvet Soru şu kim öldürdü?

Numaralar çok anlamsız ama cvp onun içinde gizli sayılır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com