![]() |
Gizli Şifre
NOT:Bnm eserimdir Yani bn kendim hazırladım Zor gelebilir Ama aslında kolaydır
yukarıda gördüğünüz evde bir cinayet olmuştur.Bu cinayette adamı biçaklayıp biri asmıştır.Ama kim olduğu bilinmemektedir.Ev çok kalabalıktır.Şimdi ben size evin bireylerini anlatacağım.Ama ilk önce polis yerdeki kanda bazı rakamlar ve harfler tespit etmiştir. Bu harfler çok önemlidir çünkü kanla yazılmıştır. Ben size bu harfleri hemen söyleyeyim 42 65 6e 69 20 61 72 64 61 20 61 73 74 49 Asılan adam evin sahibi altar'dır. Çalışanlar: Havuz temizleyicisi(kaan):Kaan bey altar beyle iyi geçinirdi.Hiçbir zaman zorluk çıkartmazdı (tülay)Aşçı:Araları iyiydi.Çok işine bağlı biriydi kin beslemezdi Bahçivan(arda):İyi biriydi.Cinayetten iki gn önce zam istemişti ama altar bey sadece 2 tl zam yapmıştı Buna rağmen hiç sinirli değildi normal hayatına devam etti Tilbe Hanım:Altar beyin kocasıydı.Çok iyi bi kadındı.Ama cinayetten üç gün önce araları aşçı yzünden bozuşmuştu.Kocasının aşçıyı sevdiğini sanıyordu.Ama sonra barıştılar. Evvet Soru şu kim öldürdü? Numaralar çok anlamsız ama cvp onun içinde gizli sayılır |