![]() |
Uyku Arası Konuşulanlar!! |
![]() |
![]() |
#1 |
pesimistt
|
![]() Uyku Arası Konuşulanlar!!her sabah annesini geri aramaktan sıkılmışbiri ![]() ![]() ![]() -alo anne beni aramışsın konuşmuşuz -ewet oğlum konuştuk -ne anlattım anne ben sana ya -önemli değil olm -ya anne walla bak o anlattıkklarım ya rüya veya bi arkadaşın başına geldi benle alakası yok -hangileri olm -anne ne anlattım sana ben yaaa -yok bişi olm önemli değil -gerçekten mi -ewet yalnız artık kütahyada okumanı pek istemiyo gibiyim artık çok bozulmuş oraları -neyse anne kapatalım bu konuyu ewdekiler nasıl alo anne anne anne ![]() ![]() ![]() ![]() ********************* - Arden nerdesin? - Uyuyorum - Özledim seni - Uyuyorum irem - Ya bugün bize gel - Uyuyorum canım benim - Yeim seni ya sesin çok tatlı geliyo - Gelir tabi Dıt dıt dıt dııı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ***************** +(alkollü arkadaş)alo olum ya napıyon bu gece? -(uyuyan genç)ha lowertynş ![]() ![]() +nediyon ya ne içtin olum? -seviyorum seni bende ![]() ![]() +nediyon olum yaaa! -lütfen sus biraz ve akışına bırakalım nolursun ![]() +ii ben takılıyom -bunu yapma nolursun canım ![]() ![]() ![]() +dııdıdııdııd ![]() ![]() ![]() ![]() ***************** -nasılsın -iyiyim canım,uyuyorum,sonra konuşalım - demek uyuyosun,özledinmi beni - evet -hadi öptüm seni -öpüyorum seni -hadi iyi geceler -öpüyosun seni -kimsin sen ![]() -Sapıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ![]() -çattttt ![]() ![]() ![]() **************** -alouu -glora benim seda -zzzzz -aloooooo glora -heh he efem efendim noluyo yaa -rahatsız etmiyorum dimi?(gecenini üçü) -yok rica ederim niye rahatsızlık olsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -glora şu kitabın kaçıncı sayfasındaydı bizim ödevler aklıma fena takıldı yaaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -otobüs durağından kalkıyor ![]() -efendim? -zzzzzzz -glora -yaaa o değil kiii aşkıım ![]() ![]() -glora? -zzzzz ************** - Aloouuuuoooo - Hadi abi nerede kaldın? - Ne ne nerede ne kaldı? - Abi saat 3'de taksimde bulusmayacakmıydık? - Bulusacakmıydık? - Abi aradım ya seni sabah 1o'da ole dedin ya ![]() ![]() - Ole mi dedim ![]() ![]() - Abi hadi agac oldum burada ![]() ![]() - Ne zaman dedim ![]() ![]() - Abi sen hala evdemisin yoqsa? - Ev mi? - Abi Allah cezanı versin baska bişi demiorum ![]() ![]() ![]() ***************** -alooo atiii hadi kalk sahuraaa? -ya sema bi git kızım hadi yanlış numara kapa kapa ![]() **************** abim-aloo,ben asansörde kaldım birilerine haber ver ![]() ben-tamam tamam,hadi görüşürüz ![]() abim-uyandın di mi ben-ööff uyanıım ben sen bekle orda ![]() abim-başka seçeneğim var mı? ben-ZzZzZzZ *************** rüyasında sevgili kişisini görmekte ve telefon çalar ![]() ![]() ![]() ![]() -öske kaç saattir çaldırıyom niye açmıyon ![]() ![]() ![]() -aşkımm ben de seni ösledimm ![]() ![]() ![]() -anlamadım?? -mmmmmmmm -alloğğğ öskeeee ben utkuğğ utkuğğğ -ne utkusu be aşkımm ![]() ![]() ![]() -dıtdıtdıtdıt ************* --alo gamse --kımsındır o --uyuyon mu lan gene --hayır uyuyor numarası yapıp senın telefonu kapatman ıcın dua edıyorum --lan sahsıyetsız uyuyon sen --hooorr zrrr biip biip bipp ************ _alo naber canım _ha? ![]() ![]() _ne teyzesi be irem ben _aa tamam ![]() ![]() ![]() ![]() _irem ben iremmmmmmmmmmmm _ZzZzZ ![]() ![]() ![]() ************ ben:eeefeeendiiiiiimmmm o:napıosun uuyomusun ben:evet o:nezaman kalkcan ben:evet o:kacta buluscaz ben:evet o: gibi uygunmu ben:evet o:herseye evet diosun farkındamısın ben:evet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() o:hadi gorusuuz 6da ben:evet
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Uyku Arası Konuşulanlar!! |
![]() |
![]() |
#7 |
black__eyes
|
![]() Cevap : Uyku Arası Konuşulanlar!!![]() |
![]() |
![]() |