![]() |
Uyku Arası Konuşulanlar!!
her sabah annesini geri aramaktan sıkılmışbiri...
-alo anne beni aramışsın konuşmuşuz -ewet oğlum konuştuk -ne anlattım anne ben sana ya -önemli değil olm -ya anne walla bak o anlattıkklarım ya rüya veya bi arkadaşın başına geldi benle alakası yok -hangileri olm -anne ne anlattım sana ben yaaa -yok bişi olm önemli değil -gerçekten mi -ewet yalnız artık kütahyada okumanı pek istemiyo gibiyim artık çok bozulmuş oraları -neyse anne kapatalım bu konuyu ewdekiler nasıl alo anne anne anne .... ********************* - Arden nerdesin? - Uyuyorum - Özledim seni - Uyuyorum irem - Ya bugün bize gel - Uyuyorum canım benim - Yeim seni ya sesin çok tatlı geliyo - Gelir tabi Dıt dıt dıt dııı....... ***************** +(alkollü arkadaş)alo olum ya napıyon bu gece? -(uyuyan genç)ha lowertynş.. +nediyon ya ne içtin olum? -seviyorum seni bende .. +nediyon olum yaaa! -lütfen sus biraz ve akışına bırakalım nolursun.horrr +ii ben takılıyom -bunu yapma nolursun canım... +dııdıdııdııd.... ***************** -nasılsın -iyiyim canım,uyuyorum,sonra konuşalım - demek uyuyosun,özledinmi beni - evet -hadi öptüm seni -öpüyorum seni -hadi iyi geceler -öpüyosun seni -kimsin sen http://www.forumimaj.com/mysmiliesvb/mysmilie_66.gif -Sapıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk. -çattttt... **************** -alouu -glora benim seda -zzzzz -aloooooo glora -heh he efem efendim noluyo yaa -rahatsız etmiyorum dimi?(gecenini üçü) -yok rica ederim niye rahatsızlık olsun...... -glora şu kitabın kaçıncı sayfasındaydı bizim ödevler aklıma fena takıldı yaaa.yapmıycam hoca canımıa okuycak yarın...söylermisin.offf cnm sıkıldı bak şimdi -otobüs durağından kalkıyor. -efendim? -zzzzzzz -glora -yaaa o değil kiii aşkıım.. -glora? -zzzzz ************** - Aloouuuuoooo - Hadi abi nerede kaldın? - Ne ne nerede ne kaldı? - Abi saat 3'de taksimde bulusmayacakmıydık? - Bulusacakmıydık? - Abi aradım ya seni sabah 1o'da ole dedin ya.. - Ole mi dedim.. - Abi hadi agac oldum burada.. - Ne zaman dedim.. - Abi sen hala evdemisin yoqsa? - Ev mi? - Abi Allah cezanı versin baska bişi demiorum... ***************** -alooo atiii hadi kalk sahuraaa? -ya sema bi git kızım hadi yanlış numara kapa kapa. **************** abim-aloo,ben asansörde kaldım birilerine haber ver. ben-tamam tamam,hadi görüşürüz. abim-uyandın di mi ben-ööff uyanıım ben sen bekle orda. abim-başka seçeneğim var mı? ben-ZzZzZzZ *************** rüyasında sevgili kişisini görmekte ve telefon çalar.. açar.. -öske kaç saattir çaldırıyom niye açmıyon... -aşkımm ben de seni ösledimm... -anlamadım?? -mmmmmmmm -alloğğğ öskeeee ben utkuğğ utkuğğğ -ne utkusu be aşkımm... -dıtdıtdıtdıt ************* --alo gamse --kımsındır o --uyuyon mu lan gene --hayır uyuyor numarası yapıp senın telefonu kapatman ıcın dua edıyorum --lan sahsıyetsız uyuyon sen --hooorr zrrr biip biip bipp ************ _alo naber canım _ha?.. iyiym teyzecim sen nasılsın _ne teyzesi be irem ben _aa tamam.. pardon teyzecim.. _irem ben iremmmmmmmmmmmm _ZzZzZ...dıtdıtdıt ************ ben:eeefeeendiiiiiimmmm o:napıosun uuyomusun ben:evet o:nezaman kalkcan ben:evet o:kacta buluscaz ben:evet o: gibi uygunmu ben:evet o:herseye evet diosun farkındamısın ben:evet . . . . . o:hadi gorusuuz 6da ben:evet |
ilki süpermiş gerçekten:thumbs: eline sağlık pesimist
|
güzel olmuş eline sağlık...
|
komik gerçekten eline sağlık pesimistt...
|
guzeldi ellerine saglik
|
bn tşk ederm arkadşLar :))
|
Cevap : Uyku Arası Konuşulanlar!!
:24:25tşkLr
|
Cevap : Uyku Arası Konuşulanlar!!
teşşekürler güzeldi
|