Evlilik Ve Kadın |
|
|
#1 |
|
Ergenekon
|
Evlilik Ve KadınAşağıda dünyanın muhtelif yerlerinde evlilik ve kadınlar hakkında edilmiş münasebetsiz laflar var Hanımların affını dileyerek takdim ediyorum:-Evlendikten sonra kadın ile erkek bir madeni paranın iki yüzüne benzerler Yüz yüze gelemezler ama ayrılamazlar da![]() -Mutlaka evlenin Eğer iyi bir kadına rastlarsanız mesut olursunuz Şayet kötü bir kadın ile evlenmişseniz de filozof olursunuz![]() -Kadınlar, erkeklere büyük hedefler gösterir ama o hedeflere varmamıza da mani olurlar ![]() -Cevabını bulamadığım bir sual kaldı; Bir kadın ne ister? -Terörizmden hiç korkmam, beş senedir evliyim ![]() -EFT'den (elektronik para transferi) daha hızlı para transfer etmenin bir yolu var; adına evlilik derler ![]() -Her iki evliliğimde de şansın yaver gitti İlk karım beni bıraktı, ikincisi ise bırakmadı![]() -Evliliğinizi yürütebilmenin iki şartı: 1- Hatalı iseniz hemen itiraf ediniz ![]() 2- Haklı iseniz çenenizi kapatın ![]() -Karınızın yaş gününü hatırlamanın en emin yolu, sadece bir kere unutmaktır ![]() -Evlilikten önce ne yaptığımı biliyor musunuz? Her istediğimi ![]() -Karım ve ben yirmi sene huzur ve saadet içinde yaşamıştık, sonra tanıştık ![]() -Evlilik, düşman ile beraber yatabildiğiniz yeğane harptir ![]() -1 Adam 'Benim karım bir melektir'2 Adam 'Çok şanslısın arkadaşım benimki hala yaşıyor'
|
|
|
|