![]() |
Evlilik Ve Kadın
Aşağıda dünyanın muhtelif yerlerinde evlilik ve kadınlar hakkında edilmiş münasebetsiz laflar var. Hanımların affını dileyerek takdim ediyorum:
-Evlendikten sonra kadın ile erkek bir madeni paranın iki yüzüne benzerler. Yüz yüze gelemezler ama ayrılamazlar da. -Mutlaka evlenin. Eğer iyi bir kadına rastlarsanız mesut olursunuz. Şayet kötü bir kadın ile evlenmişseniz de filozof olursunuz. -Kadınlar, erkeklere büyük hedefler gösterir ama o hedeflere varmamıza da mani olurlar. -Cevabını bulamadığım bir sual kaldı; Bir kadın ne ister? -Terörizmden hiç korkmam, beş senedir evliyim. -EFT'den (elektronik para transferi) daha hızlı para transfer etmenin bir yolu var; adına evlilik derler. -Her iki evliliğimde de şansın yaver gitti. İlk karım beni bıraktı, ikincisi ise bırakmadı. -Evliliğinizi yürütebilmenin iki şartı: 1- Hatalı iseniz hemen itiraf ediniz. 2- Haklı iseniz çenenizi kapatın. -Karınızın yaş gününü hatırlamanın en emin yolu, sadece bir kere unutmaktır. -Evlilikten önce ne yaptığımı biliyor musunuz? Her istediğimi. -Karım ve ben yirmi sene huzur ve saadet içinde yaşamıştık, sonra tanıştık. -Evlilik, düşman ile beraber yatabildiğiniz yeğane harptir. -1. Adam 'Benim karım bir melektir' 2. Adam 'Çok şanslısın arkadaşım benimki hala yaşıyor' |