Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bitmeyen, senime

Hiç Bitmeyen Sen'ime

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hiç Bitmeyen Sen'ime

seni anlıyorum
çünkü hayatta iyi ve doğru insanlarla karşılaşmak çok zor
sen de tedbirini almışınama ben çok safım biliyo musun?
herşeyimi paylaşırım
yeter ki bir insan bana değer versinben o'na sunarım tüm gerçeklerimi
ve değer verdiğim insanlar da hayatımdan çok çabuk kopuyobeni en çok üzen şey bu işte!bende mi hata var?
hayatın kendisinde mi?yoksa biyerlerde aşılamıycak engeller mi mani oluyo bunlara?

o gün gelcek elbet bana mutluluk tohumları serpen hayat,elbet bir gün meyvesini sunacak banave ben hepsini yemiycem o meyvelerinçünkü beklemelerim onları bir anlık yaşamak için değil!tadını çıkaracam elbetve her seferinde biraz ısırcam mutluluk meyvesindençekirdeklerini de mutluluğa ihtiyacı olanların yüreğine
ekicembaşka bi yürekte başka bi şehirde başka zamanlarda yeşerip tekrar meyve versinler diye
yazcak o kadar çok şey var ki güzel dost
yazdıkça yazmak düşündükçe düşünmek sevdikçe sevmek rüzgarları fısıldıyo bana doğruama bi yerlerde durmayı bilmeliyiz di mi?zaten hayatın en zor olan yönü bu değil mi?bir hayalinden etmese seni!rahatlayıverir mi??gerçeklerini hemen saplıyo beynimize bir kurşun gibiöldürmese bile acısını çok derinde hisssediyoruz kaybettiğimiz hayallerin içindeki değerlerin

sen güzel insan!
kaybetmek olmasın hiç yaşamında
olmasın mutsuzluklar
olmasın karanlıklar
solmasın hiç sana sunulan güller
kurumasın teninde sakladığın yapraklar
bitmesin hayallerin
ulaşamasın sana
kötülük
ıslanmasın hiç gözlerin
dokunmasın sana
hüzün
ve sen güzel insan!
beklediğin zaman
hep daha güzelini getirsin sana
bitmesini istemediğin güzelliklerin

ayrılıkları sevmem!ve hiçbir ayrılık kayıp değildir benim için!çünkü kazandırdıkları ilgilendirir beni!
senle ayrılmayı düşünmedim!çünkü seni kazanmak için çok daha fazla çalışmam savaşmam gerek biliyorum!ama sende bitmiş isem;yapcak bişi yoktur o zaman!yeni bir beni sana sunmaktan başka
merhaba güzel insan

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com