![]() |
Hiç Bitmeyen Sen'ime |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hiç Bitmeyen Sen'imeseni anlıyorum ![]() çünkü hayatta iyi ve doğru insanlarla karşılaşmak çok zor ![]() sen de tedbirini almışın ![]() herşeyimi paylaşırım ![]() ![]() ![]() yeter ki bir insan bana değer versin ![]() ![]() ![]() ![]() ve değer verdiğim insanlar da hayatımdan çok çabuk kopuyo ![]() hayatın kendisinde mi?yoksa biyerlerde aşılamıycak engeller mi mani oluyo bunlara? o gün gelcek elbet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ekicem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yazcak o kadar çok şey var ki güzel dost ![]() ![]() ![]() yazdıkça yazmak düşündükçe düşünmek sevdikçe sevmek rüzgarları fısıldıyo bana doğru ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sen güzel insan! kaybetmek olmasın hiç yaşamında olmasın mutsuzluklar olmasın karanlıklar solmasın hiç sana sunulan güller kurumasın teninde sakladığın yapraklar bitmesin hayallerin ![]() ulaşamasın sana kötülük ![]() ıslanmasın hiç gözlerin dokunmasın sana hüzün ve sen güzel insan! beklediğin zaman hep daha güzelini getirsin sana bitmesini istemediğin güzelliklerin ![]() ![]() ![]() ayrılıkları sevmem!ve hiçbir ayrılık kayıp değildir benim için!çünkü kazandırdıkları ilgilendirir beni! senle ayrılmayı düşünmedim!çünkü seni kazanmak için çok daha fazla çalışmam savaşmam gerek biliyorum!ama sende bitmiş isem;yapcak bişi yoktur o zaman!yeni bir beni sana sunmaktan başka ![]() ![]() ![]() ![]() merhaba güzel insan ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|