![]() |
İsim Bul Sözlere Mektubu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İsim Bul Sözlere Mektubuİsim Bul Sözlere Mektubu - Aşk Mektupları - Yaşam Mektupları Şimdi uzaklarda yüzünü bile anımsayamadığım annem,ordamısın yakınmı uzakmısın birsabah anne diye sesimi duydugunda bilki artık senin hasretine dayanamamış sana kavuşmuşumdur,ağlarmısın sana birgün gelsem birsabah sesimle uyansan bir yerlerde döksem dizlerine gözyaşımı, bağrına versem başımı ağlasam ,dokunsan bana ağlarmısın ? yoksa sevinirmisin sevinmeni isterim anne sana geldiğim gün ![]() belki elinde değildi belki kader belki tesadüf belki bana verilmiş bir ceza ![]() ![]() ![]() ![]() Bana kızma olurmu anne belki sırtımda bir kurşun deliği belki başımda bir yara ama inan kalbimde ve gözümde yaş olsada ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi şarkılarıma nakış nakış sevda işliyorum altında adımı yazmadan şimdi yine yağmura katıyorum hüzünleri şimdi,, bazen gülüyorum içimden gelsede gelmesede ![]() ![]() ![]() ![]() olusundur senin tekoluşundur Artik gitme vaktim geldi sanirim yani, seni gorecegim ani iple cekiyorum sayalım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Asi bir rüzgar esmeye başladı yüreğimde sınırlarını bilemediğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düşündüm önce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() oradan mantığım ![]() içinde ve birbirlerine tutunmaya çalışıyorlar ![]() diye karşı çıktı hemen ![]() için tabii ki birbirlerinin desteğine ![]() Mantığım yetmedi mi bu kadar acı çektiğin hala sevmek mi istiyorsun diye sorduğunda kalbim şaha kalmıştı sanki ![]() ![]() ![]() çekmiş, yastığıma sımsıkı sarılmış ve onların tartışmalarını dinliyordum ![]() Aslında sonuç baştan belliydi ![]() kavgalarda ![]() kararını alıyorlardı ![]() başarmışlardı ![]() ![]() ![]() coşkulu akıyordun ki dalgalarının arasında savrulan o incecik, narin dalın farkında bile değildin ![]() ![]() ![]() bir yok oluyordum sende ![]() ![]() Elini elime yada parmaklarımı yanağına değdirdiğinde ve başını koluma yasladığında hissettiğim duyguları ne anlatmak ne de tarif etmek imkansız ![]() ve masumca yapılan iki dokunuş ![]() ![]() MASUMİYET ![]() ![]() ![]() Evet sende hissettiğim şey buydu işte ![]() duygu alış verişi ![]() ![]() erken diyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni düşünmeye başladığımdan beri uyku saatlerim azalmaya başladı ![]() Geceler yetmez oluyor artık ![]() ağlıyorum ![]() Korkmuyorum çünkü yorgun düşmüş yüreğimin tekrar sevdalanıp acı çekmesini istemiyorum ![]() ![]() Çünkü gerçek olan fakat söylemeye cesaret edemediğim tek bir şey var ![]() da korkularıma rağmen sana alışmaya başlamış olmam ![]() Biliyor musun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|