![]() |
Bu Sevişgenliğin Bestecisi Benim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bu Sevişgenliğin Bestecisi BenimBu Sevişgenliğin Bestecisi Benim - Hayrettin Taylan Sezen Aksu ile Aşkın Tera_pi hali-7 “mutluluk en çok onun hakki bu yorgun kirik hikayenin de adi bende saklı dalda muhabbette kumrular bana ayrılığı sordular dedim yangın, afet dedim kar dedim adet aşkı vurdular dedim adet aşkı vurdular” Biz birbirimizi şuan sevmesek de bizli olanları sevip özlüyoruz yüreği paralanmış gül dalım ![]() ![]() ![]() Bu gizemli aşk yaşamaların sevda tufanında vazgeçilmez bir marşın ilk mısları gibisin ![]() ![]() -Yüz çevirdiğin gönül yüzüme karlar yağdı, yarlar sardı soğuklarımı ![]() ![]() ![]() Dedim ya biz birbirimizi sevmesek de bizli olanlara çok alışmıştık, bizden olanları sevmiştik, onları özlüyorum ![]() ![]() ![]() -Ağıtlar bile dökmediğim güzeller yaşadı ruh sarkacımda ![]() ![]() ![]() Daha kaç ahımın şarkısı olacaksın, daha kaç acının bestecisi yapacaksın ![]() ![]() ![]() Bu suskunluğunun sararan yaprakları gibi sararmış mı için ![]() -Kendimi seyrettim ,kendimi bulamadığım aynanda ![]() ![]() ![]() Sevgi dansını yaşatmanı bekliyor tarak uçları, gönül suçlarım ![]() “hadi gel aslini göster suretin çok zalim çok mu üzdüler seni sahiplenme, senin değil bu dikenler sözlerin hançer yaralar gülüm sur gözlerinin namlusuna sur beni, asktan olsun ölümüm” Sevginin tanımını ezberleyen yalnız şıkları olan aşk sorularında yaşayan şık güzellerin yüreklerinde ihaneti tattım ![]() ![]() Sonsuzluk fecrinde gözlerin seherime sevgi aydınlığıyken,el ele okula gidişlerimi büyüttüm sabahın erkenlerinden ![]() Bu sabah erken kalktım,ışığının durmaksızın yandığı yalnızlık barakamda sevdaya dair uzaklar heceledim ![]() ![]() Cennete yaşaması, çok yükseklerde uçup yedi kat göğün üzerindeki felekler ve burçlar arasında dolaşması ve hatta Tanrı’ya kadar gidip gelen Hüma kuşunun can ötüşünde buldum seni ![]() ![]() ![]() Kaknüs’ün güzellikte eşi benzeri yoktur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaknüs öttüğü zaman, diğer bütün kuşlar susar ![]() ![]() ![]() Ömrü bin yıla yakın olan Kaknüs’e öleceği vakit hissettirilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Batı’da Feniks, İran tradisyonunda Simurg, Ortadoğu tradisyonunda Anka kuşu, Türk tradisyonunda Kerkes adını alan bu efsanevi kuşların ortak bir özelliği ölümsüzlükte senin ölümsüz sevgini aradım ![]() Her kuştan bir tanesi yaşar gönül ormanımda ![]() ![]() “gel bana kalbini göster ne olur sen değilsin bu sudaki aksin hadi gel kader değil hepimize öğretilmiş öfkeler ne olur teslim olma gel bu kızgın, bu kalp kiran eller bir zaman bebektiler” Gönlümde bebek olarak yaşayan tutkuların dev oldu,dinozor oldu ![]() ![]() ![]() Garip hayatın tellerinde enerjim ışık olarak yayılacak vicdanın odalarına ![]() Başucumda okunmayı bekleyen sırımın tutinameleri var ![]() hıçkırık boğumlarında hayata tutunmak için her gece senden masallar anlatıyorum içimin dehlizlerine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Aşka sular döktük,aşkların suyunda güneşsizlik ve bulutsuzluk sensizliği yıkar ![]() Kırılan içini onarır Venüs ![]() ![]() Bu küresel aşk mevsimlerinde birbirimizi sevmeyi denemeliyiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biz bir birimizi zor sevdik,birbirimizi olanları çok sevdik,çok alıştık,bu aşk masalının Sonunu periler değil sen yazmalısın ,sen okumalısın şarkımızı egzotik sözlüm ![]() sözlerin hançer yaraler açar, yaralar gülüm sur gözlerinin namlusuna sur beni, asktan olsun olumum askları da vururlar şarkıya şiir olur adanır sonsuz anısına kanayan sevdanın Hayrettin Taylan |
![]() |
![]() |
|