![]() |
Beni Sevip Sevemeyeceğini Bilmek İstiyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beni Sevip Sevemeyeceğini Bilmek İstiyorumSevmek için ne yaptığın beni ilgilendirmiyor Neyi özlediğini, Kalbinin arzuladığı şeye kavuşmanın hayalini kurmaya Cesaret edip edemediğini bilmek istiyorum ![]() ![]() ![]() Kaç yaşında olduğun beni ilgilendirmiyor Aşk için,hayallerin için,yaşıyor olma serüvenin için Bir aptal gibi görünme riskini göze alıp almayacağını bilmek istiyorum ![]() ![]() ![]() Ayın etrafında hangi gezegenler dönüyor beni ilgilendirmiyor Kaderinin merkezine dokunup dokunmadığını Hayatın ihanetlerince açılıp açılmadığını Daha fazla acı korkusundan kapanıp kapanmadığını Bilmek istiyorum ![]() ![]() ![]() Benim ya da kendi acınla Oturup oturamayacağını bilmek istiyorum ![]() ![]() ![]() Bana anlattığın hikayenin doğru olup olmaması beni ilgilendirmiyor Kendi kendine dürüst olmak için,bir başkasını Hayal kırıklığına uğratıp uğratmayacağını bilmek istiyorum ![]() ![]() ![]() İhanetin suçlamasına dayanıp kendi ruhuna İhanet edip etmeyeceğini bilmek istiyorum ![]() ![]() ![]() Nerede yaşadığın ve ne kadar paran olduğu beni ilgilendirmiyor Keder ve umutsuzlukla geçen bir gecenin ardından Yorgun,bitkin de olsan:aşk için,sevgi için Yapılması gerekenleri yapıp yapmayacağını bilmek istiyorum Kim olduğun ve nerden geldiğin beni ilgilendirmiyor Herşey bittiğinde Seni ayakta tutan şeyin ne olduğunu bilmek istiyorum ![]() ![]() ![]() Nerede,kiminle,ne yaptığın beni ilgilendirmiyor Çekinmeden benimle ateşin ortasında Durup duramayacağını bilmek istiyorum ![]() ![]() ![]() Kendinle yanlız kalıp kalmadığını ve o boş anlarda Sana arkadaşlık eden kendini Evet;kendini sevip sevmediğini bilmek istiyorum ![]() ![]() ![]() Kimi,ne zaman,ne kadar sevdiğin beni ilgilendirmiyor Beni sevip sevemeyeceğini bilmek istiyorum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|