![]() |
Beni Sevip Sevemeyeceğini Bilmek İstiyorum
Sevmek için ne yaptığın beni ilgilendirmiyor
Neyi özlediğini, Kalbinin arzuladığı şeye kavuşmanın hayalini kurmaya Cesaret edip edemediğini bilmek istiyorum... Kaç yaşında olduğun beni ilgilendirmiyor Aşk için,hayallerin için,yaşıyor olma serüvenin için Bir aptal gibi görünme riskini göze alıp almayacağını bilmek istiyorum... Ayın etrafında hangi gezegenler dönüyor beni ilgilendirmiyor Kaderinin merkezine dokunup dokunmadığını Hayatın ihanetlerince açılıp açılmadığını Daha fazla acı korkusundan kapanıp kapanmadığını Bilmek istiyorum... Benim ya da kendi acınla Oturup oturamayacağını bilmek istiyorum... Bana anlattığın hikayenin doğru olup olmaması beni ilgilendirmiyor Kendi kendine dürüst olmak için,bir başkasını Hayal kırıklığına uğratıp uğratmayacağını bilmek istiyorum... İhanetin suçlamasına dayanıp kendi ruhuna İhanet edip etmeyeceğini bilmek istiyorum... Nerede yaşadığın ve ne kadar paran olduğu beni ilgilendirmiyor Keder ve umutsuzlukla geçen bir gecenin ardından Yorgun,bitkin de olsan:aşk için,sevgi için Yapılması gerekenleri yapıp yapmayacağını bilmek istiyorum Kim olduğun ve nerden geldiğin beni ilgilendirmiyor Herşey bittiğinde Seni ayakta tutan şeyin ne olduğunu bilmek istiyorum... Nerede,kiminle,ne yaptığın beni ilgilendirmiyor Çekinmeden benimle ateşin ortasında Durup duramayacağını bilmek istiyorum... Kendinle yanlız kalıp kalmadığını ve o boş anlarda Sana arkadaşlık eden kendini Evet;kendini sevip sevmediğini bilmek istiyorum... Kimi,ne zaman,ne kadar sevdiğin beni ilgilendirmiyor Beni sevip sevemeyeceğini bilmek istiyorum.. |