Valla Samsunluyum Abi |
07-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Valla Samsunluyum Abi1999 yılında Denizlideydim abimin yanında O sene evlenecektibende onu bekar hayatının son günlerinde yalnız bırakmamak için bizimkilerden önce onun yanına gitmiştim Bir sorunum vardı o da aclıkYemek yapmayı bilmem bişey bilmem abim sabah 7,30 - 8 gibi işe giderdiBende uyudugum için kahvaltı yapamıyordum beceriksizlikten olsa gerek Her gün dışarda atıştırarak geçiyordu akşam sağlam yiyordum ama Neyse olaya girim yine bi cuma günü Ulen ne yiyim ne yiyimKarar verdim lahmacun yiyecemCepte de 800bin Lira param var neyse girdim lahmacun salonuna ( denizliler bilir Mc donalsın yanında diyarbakırlılar yada urfalılar salonu ) 3 tane lahmacun söyledimbir tane de meyve suyu söyledimsabırsızlıkla bekliyorum fırından cıksa gelse de yesem Neyse sabrın sonu selametle bittiLAhmacun geldiUla o da ne lahmacun koskocaİştah miştah kalmadı cepteki parayı düşündükten sonraBen gelecek lahmacunu aynı bizim Samsundaki lahmacunların boyutunda ve fiyatında olur diye düşündüm ama olmadıUlen yeşillik bilirsiniz ki bedavadır ama onu elimi bile sürmedimİçecigimi bogazımdan öle gecer bi şekilde içiyorum ki sadece görmeniz lazımdı Neyse 3 lahmacundan artık eser kalmadıHepsini attım cukka mideyeiçeceğimi de içtim Ama Allahım var yeşilliğe el sürmedim Kasaya emin adımlarla yaklastım hesap ne kadar dedim 1milyon600dü sanırım duydugum gibi basladım Abiii valaaaa ben Samsunluyum bizim Samsunda lahmacunlar böyle değil sizinkiler büyük felandı filan Dedim abim şurada calısıyo hemen gider alırım dedimTamam yegenim felan olsun o da bizden olsun canın sağolsun dedi cıktım gittimDoğruuuuuuu Bayram yerine abimin işyerine gectim ve parayı alıp direkt lahmacun salonuna götürdüm |
|