![]() |
Valla Samsunluyum Abi
1999 yılında Denizlideydim abimin yanında... O sene evlenecekti..bende onu bekar hayatının son günlerinde yalnız bırakmamak için bizimkilerden önce onun yanına gitmiştim... Bir sorunum vardı o da aclık..Yemek yapmayı bilmem bişey bilmem abim sabah 7,30 - 8 gibi işe giderdi..Bende uyudugum için kahvaltı yapamıyordum... beceriksizlikten olsa gerek .
Her gün dışarda atıştırarak geçiyordu.. akşam sağlam yiyordum ama . Neyse olaya girim yine bi cuma günü . Ulen ne yiyim ne yiyim..Karar verdim lahmacun yiyecem..Cepte de 800bin Lira param var.. neyse girdim lahmacun salonuna ( denizliler bilir Mc donalsın yanında diyarbakırlılar yada urfalılar salonu ) 3 tane lahmacun söyledim..bir tane de meyve suyu söyledim..sabırsızlıkla bekliyorum fırından cıksa gelse de yesem... Neyse sabrın sonu selametle bitti..LAhmacun geldi.Ula o da ne lahmacun koskoca..İştah miştah kalmadı cepteki parayı düşündükten sonra..Ben gelecek lahmacunu aynı bizim Samsundaki lahmacunların boyutunda ve fiyatında olur diye düşündüm.. ama olmadı..Ulen yeşillik bilirsiniz ki bedavadır ama onu elimi bile sürmedim..İçecigimi bogazımdan öle gecer bi şekilde içiyorum ki sadece görmeniz lazımdı.. Neyse 3 lahmacundan artık eser kalmadı..Hepsini attım cukka mideye..içeceğimi de içtim ..Ama Allahım var yeşilliğe el sürmedim . Kasaya emin adımlarla yaklastım... hesap ne kadar dedim 1milyon600dü sanırım.. duydugum gibi basladım.. Abiii valaaaa ben Samsunluyum bizim Samsunda lahmacunlar böyle değil sizinkiler büyük felandı filan .. Dedim abim şurada calısıyo hemen gider alırım dedim..Tamam yegenim felan olsun o da bizden olsun canın sağolsun dedi cıktım gittim..Doğruuuuuuu Bayram yerine abimin işyerine gectim ve parayı alıp direkt lahmacun salonuna götürdüm .. |