![]() |
Sevgi Ve Zaman |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgi Ve ZamanCok zamanlar ünce bir adada insanın duyguları yaşıyorlarmış: -Şaka,Hüzün,Bilim ve Sevgi ![]() Bir gün duygular anlamışlar ki ada batıcak ve adayı terketmişler,sadece Sevgi orda kalmış , son günü beklemek istemiş ![]() ![]() Güzel bir gemiyle ,adanın ününden ,Zenginlik geçiyordu,ve Sevgi ondan yardım istedi ![]() -Zenginlik bana yardım edermisin burdan kurtulmak istiyorum ![]() ![]() ![]() -Kusura bakma dostum,gemide okadar çok altın vardir ki,sana yer bulamam,-demiş Zenginlik ![]() -Biraz sonra adanın yanından Gurur geçiyordu,Sevgi ondan da yardım istemiş ![]() ![]() -Sana yardim edemem sevgi,kendimle okadar gurur duyuyorum ki,seni yanıma alırsam gemim kirlenir, O zaman Sevgi Hüzünden yardım istemiş,o da o an ordan geçiyormuş ![]() -Hüzün ne olur beni yanına al,kurtuliyim burdan ![]() ![]() -Ah Sevgi okadar hüzünlü yim ki,asla sana zaman ayıramam,-demiş Hüzün ![]() Güzel Şaka da ordan geçiyormuş,ama o da Sevgiye yardım edememiş,çünkü okadar kahkalı gülüyormuş,Sevginin imdadını bile duymamiş ![]() Bir an ordan bir ihtiyar sesi gelmiş Sevginin kulağına ![]() ![]() ![]() -Gel benimle Sevgi,seni karşıya ben gütürücem!!!! -Sevgi okadar mutlu olmuştu ki,kurtarıcın kim olduğu bile sormamış ![]() Bir gün Sevgi kendisini borçlu hisetmiış ve Bilime sormuış ![]() -Bilim ,kim di beni adadan kurtaran? ![]() ![]() -ZAMAN,seni o adadan kurtaran Zaman dı canım Sevgi ![]() ![]() ![]() -Ama neden ??,-sormus Sevgi Bilime Cünkü,hayatta ,Sevgi nekadar önemli olduğunu sadece ZAMAN anlar ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|