![]() |
Sevgi Ve Zaman
Cok zamanlar ünce bir adada insanın duyguları yaşıyorlarmış:
-Şaka,Hüzün,Bilim ve Sevgi. Bir gün duygular anlamışlar ki ada batıcak ve adayı terketmişler,sadece Sevgi orda kalmış , son günü beklemek istemiş.Bir gün ada batmaya başlamış ve Sevgi geçenlerden imdat istemiş. Güzel bir gemiyle ,adanın ününden ,Zenginlik geçiyordu,ve Sevgi ondan yardım istedi. -Zenginlik bana yardım edermisin burdan kurtulmak istiyorum... -Kusura bakma dostum,gemide okadar çok altın vardir ki,sana yer bulamam,-demiş Zenginlik. -Biraz sonra adanın yanından Gurur geçiyordu,Sevgi ondan da yardım istemiş.. -Sana yardim edemem sevgi,kendimle okadar gurur duyuyorum ki,seni yanıma alırsam gemim kirlenir, O zaman Sevgi Hüzünden yardım istemiş,o da o an ordan geçiyormuş. -Hüzün ne olur beni yanına al,kurtuliyim burdan..!! -Ah Sevgi okadar hüzünlü yim ki,asla sana zaman ayıramam,-demiş Hüzün. Güzel Şaka da ordan geçiyormuş,ama o da Sevgiye yardım edememiş,çünkü okadar kahkalı gülüyormuş,Sevginin imdadını bile duymamiş. Bir an ordan bir ihtiyar sesi gelmiş Sevginin kulağına... -Gel benimle Sevgi,seni karşıya ben gütürücem!!!! -Sevgi okadar mutlu olmuştu ki,kurtarıcın kim olduğu bile sormamış. Bir gün Sevgi kendisini borçlu hisetmiış ve Bilime sormuış. -Bilim ,kim di beni adadan kurtaran?.. -ZAMAN,seni o adadan kurtaran Zaman dı canım Sevgi... -Ama neden ??,-sormus Sevgi Bilime Cünkü,hayatta ,Sevgi nekadar önemli olduğunu sadece ZAMAN anlar.ZAMAN herşeyin ilaci ve dermanı dır. |