![]() |
Ögrenecek Çok Şey Varmış |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ögrenecek Çok Şey Varmış![]() Yıllar sonra öğrendim ki ![]() ![]() ![]() Kimseyi sizi sevmeye zorlayamazsınız ![]() Kendinizi sevilecek insan yapabilirsiniz, gerisini karşı tarafa bırakırsınız ![]() ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() Güveni geliştirmek yıllar alıyor, yıkmak bir dakika ![]() ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() Hayatında nelere sahip olduğun değil, kiminle olduğun önemli ![]() ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() Sevimlilik yaparak 15 dakika kazanmak mümkün, ama sonrası için bir şeyler bilmek gerek ![]() ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() Kendini en iyilerle kıyaslamak değil, kendi en iyinle kıyaslamak sonuç getirir ![]() ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() İnsanların başına ne geldiği değil, o durumda ne yaptıkları önemli ![]() ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() Ne kadar küçük dilimlersen dilimle her işin iki yüzü var ![]() ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() Olmak istediğim insan olabilmem çok vakit alıyor ![]() ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() Karşılık vermek, düşünmekten çok daha basit ![]() ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() Bütün sevdiklerinle iyi ayrılman gerek, hangisi son görüşme olacak bilemiyorsun ![]() ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() "Bittim" dediğin andan itibaren pilinin bitmesine daha çok var ![]() ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() Sen tepkilerini kontrol edemezsen, tepkilerin hayatını kontrol eder ![]() ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() Kahraman dediğimiz insanlar bir sey yapılması gerektiğinde, yapılması gerekeni şartlar ne olursa olsun yapanlar ![]() ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() Affetmeyi öğrenmek deneyerek oluyor ![]() ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() Bazı insanlar sizi çok seviyor ama, bunu nasıl göstereceğini bilemiyor ![]() ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() Ne kadar ilgi ve ihtimam gösterseniz, bazıları hiç karşılık vermiyor ![]() ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() Para ucuz bir başarı ![]() ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() Düştüğün anda seni tekmeleyeceğini düşündüklerinden bazıları kaldırmak için elini uzatır ![]() ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() İki insan aynı şeye bakıp tamamen farklı şeyler görebilir ![]() ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() Aşık olmanın ve aşkı yaşamanın çok çeşidi vardır ![]() ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() Her şartta kendisiyle dürüst kalanlar daha uzun yol yürüyor ![]() ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() Hiç tanımadığın insanlar, iki saat içinde, senin hayatını değiştirebilir ![]() ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Duvarda asılı diplomalar insanı insan yapmaya yetmez ![]() ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() Karşındakini kırmamak ve inançlarını savunmak arasında çizginin nereden geçtiğini bulmak zor ![]() ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() Gerçek arkadaşlar arasına mesafe girmez ![]() Gerçek aşkların da! ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() Tecrübenin kaç yaşgünü partisi yaşadığınızla ilgisi yok, Ne tür deneyimler yaşadığınızla var ![]() ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() Aile hep insanın yanında olmuyor ![]() Akrabanız olmayan insanlardan ilgi, sevgi ve güven ögrenebiliyorsunuz ![]() Aile her zaman biyolojik değil ![]() ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() Ne kadar yakın olursa olsunlar en iyi arkadaşlar da ara sıra üzebilir ![]() Onları affetmek gerekir ![]() ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() Bazen başkalarını affetmek yetmiyor ![]() Bazen insanın kendisini affedebilmesi gerekiyor ![]() ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() Yüreğiniz ne kadar kan ağlarsa ağlasın dünya sizin için dönmesini durdurmuyor ![]() ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() Şartlar ve olaylar, kim olduğumuzu etkilemiş olabilir ![]() Ama ne olduğumuzdan kendimiz sorumluyuz ![]() ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() İki kişi münakaşa ediyorsa, bu birbirlerini sevmedikleri anlamına gelmez ![]() Etmemeleri de sevdikleri anlamına gelmez ![]() ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() Her problem kendi içinde bir fırsat saklar ![]() Ve problem, firsatın yanında cüce kalır ![]() ![]() Öğrendim ki ![]() ![]() Sevgiyi çabuk kaybediyorsun, pişmanlığın uzun yıllar sürüyor |
![]() |
![]() |
|