![]() |
Güzel Bi Yazı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güzel Bi YazıAaron Hacker?in emlak bürosunun önünde New York plakali kirmizi,spor bir >> araba durdu ![]() ![]() >> ter,ince elbisesinin üstüne kadar çikmisti ![]() ![]() >> heyecandan kizarmis,fakat kisik gözlerindeki kararli,donuk bakis >> degismemisti ![]() >> Içeriye girince basiyla Aaron?a selam verdi ![]() >> Aaron gülümseyerek,?evet benim,sizin için ne yapabilirim ![]() ![]() ![]() >> Sisman adam,?Dill? diyerek kendisini tanitti ![]() konuya >> girsek iyi olacak ![]() ![]() >> ?Benim için de iyi olur Bay Dill ![]() >> ?Dogrusunu isterseniz,evet ![]() ![]() >> ?Sütunlu ev mi?? >> ?Ta kendisi ![]() ![]() >> Aaron kuru bir sesle,?Evet ![]() ![]() ![]() bir >> defterin yapraklarini karistirdi ![]() >> isaret etti: >> ?160 yillik bina ![]() >> teraslari,çevresinde agaçlari var ![]() ![]() ![]() dolar ![]() >> okudu ve ekledi: >> ?Hala ilgileniyor musunuz?? >> Adam oturdugu yerde rahatsiz olmus gibi kipirdandi ![]() > ![]() >> bir yani mi var?? >> Aaron,?Aslina bakarsaniz,? dedi ![]() >> Grim?in hatiri için kaydettim ![]() ![]() >> zamandir onarim görmemis çok eski bir binadir ![]() >yil >> içinde çökecek durumda ![]() ![]() >> ?Öyleyse sahibesi neden bu kadar çok istiyor ![]() >> Aaron omuz silkti ![]() ![]() eskiden >> beri ailesine aitmis ![]() >> Sisman adam gözlerini yerde gezdirdi ![]() ![]() ![]() >> Aaron?a bakti ve çekingen bir biçimde gülümsedi ![]() >> ?Hosuma gitmisti ![]() ![]() >> Aaron güldü ![]() ![]() ![]() >> dolara ![]() ![]() ![]() ![]() >> parasi olmadi ![]() ![]() >> önce öldü ![]() biliyor ![]() >> gönlü bir türlü evden ayrilmaya razi olamiyor ![]() >> almaya yanasamayacagi bir fiyat koyuyor ![]() ![]() >> bir ifade ile basini salladi ![]() >> Dill soguk bir sesle ?Evet ![]() ![]() ![]() >> fiyati biraz düsürmesini isteyecegim ![]() >> Otomobilini Bn ![]() >> parmakliklarin önüne park etti ![]() >> kaplamisti ![]() >> Kapiya çikan kadin kisa boylu,beyaz saçli idi ![]() >> inatçi görünüslü çenesine kadar iniyordu ![]() >> sirtinda kalin,yün bir örme hirka vardi ![]() >> ?Bay Dill olmalisiniz ![]() >> telefonda söyledi ![]() >> Dill,?Içerisi korkunç derecede sicak ![]() ![]() >> ?Öyleyse içeri girin ![]() ![]() ![]() >> Içerisi los ve serindi ![]() ![]() koltuklarla >> dösenmis büyük bir salona girdiler ![]() kenetleyerek >> sallanan bir sandalyeye oturdu ![]() >> Sisman adam öksürdü ![]() ![]() ![]() >> Kadin,?Tümünden haberim var ![]() ![]() >> degistirebileceginiz düsüncesi ile sizi buraya yollamakla akilsizlik >> etmis ![]() ![]() >> ?Bayan Grim,sizinle biraz konusabilecegimi sanmistim ![]() >> Bn ![]() ![]() >> ?Konusmak için para alinmaz,ne istiyorsaniz söyleyin ![]() >> ?Evet,haklisiniz ![]() ![]() >> ?Izin verirseniz anlatayim ![]() ![]() ![]() >ve >> iyi bir servet yaptim ![]() ![]() >> geçirebilecegim sakin bir yer ariyorum ![]() ![]() >> Albany?ye giderken buradan geçmistim ![]() >> yerlesebilecegimi düsünmüstüm ![]() >> gördüm ![]() ![]() >> ?Burayi ben de severim,Bay Dill ![]() >isteyisimin >> nedeni de bu zaten ![]() >> Dill gözlerini kaldirip yasli kadina bakti ![]() >> degil mi?Kabul etmelisiniz ki Bn ![]() >> fazla ![]() ![]() ![]() >> ?Yeter ![]() ![]() >> tartismak istemiyorum ![]() >> durmayalim ![]() >> ?Fakat,Bn ![]() ![]() >> ?Iyi günler Bay Dill ![]() >> Adamin da ayni seyleri yapmasini belirten bir tavirla ayaga kalkti ![]() >> Fakat adam kalkmadi ![]() >> ama,istediginiz parayi ödeyecegim ![]() >> Yasli kadin uzun süre adama bakti ![]() >> ?Kesinlikle,yeterince param var ![]() buysa,parayi >> alacaksiniz ![]() >> Grim hafifçe gülümsedi ![]() >> ?Sanirim limonata iyice sogumustur ![]() ![]() >> anlatirim ![]() >> Kadin elinde tepsi ile geriye döndügünde Dill yine mendille alnindaki >> terleri siliyordu ![]() ![]() >> Yasli kadin sallanan sandalyesine yaslanirken ?Bu ev ![]() basladi ![]() >> ?1902?den beri aileme aittir ![]() >> biliyorum ![]() ![]() >yana >> da bir türlü kurutamadik ![]() ![]() >> de bu eski evi severim ![]() >> Dill,?Evet ![]() ![]() >> ?Michael 9 yasinda iken babasi öldü ![]() >basladi ![]() >> belki de benden çok babasini özlüyordu ![]() >> olmustu ![]() ![]() >> insandi ![]() ![]() >> olmaliydi ![]() ![]() >> Gözleri nemlenmisti ![]() >> ?Kendisini 9 yil görmedim ![]() >idi ![]() >> ve yaslanmis bir durumda bir gece yarisi çika geldi ![]() >bir >> valizden baska bir sey yoktu ![]() >> vurdu ![]() ![]() >> söyledi ![]() ![]() >> olmustu ![]() >> Sisman adam gözlerini limonata bardagina dikmis öylece dinliyordu ![]() >> ?O gece evimize bir adam geldi ![]() >> bilmiyorum ![]() ![]() >> tehlikenin ne oldugunu ögrenmek istiyordum ![]() >> çalistim ![]() ![]() ![]() ![]() >> Bir an durakladi ![]() ![]() >> ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() >> yatak odasinin penceresi açikti ve yabanci gitmisti ![]() >> yatiyordu ![]() ![]() ![]() >bana >> olanlari anlatti ![]() ![]() >> sürü yerlerden bir kaç milyon dolar çalmislar ![]() >> kaçmis ![]() ![]() >> adam hissesini almak için oglumu arayip bulmustu ![]() >> görünce de oglumu öldürmüstü ![]() >> Basini kaldirip adama bakti ![]() >> ?Iste o zaman evimi 750 ![]() ![]() >> katilinin dönecegini biliyordum ![]() evi >> almak isteyecekti ![]() >> çok para vermeye razi olacak adami buluncaya kadar beklemekti ![]() >> Sandalyesini agir agir salliyordu ![]() >> Dill bardagi yere birakti,diliyle dudaklarini yaladi ![]() ![]() >> limonata çok aci ![]() ![]() ![]() >> Bakislari canliligini kaybetti,hafif titreme ile basi,omuzunun üzerine >> cansiz düstü ![]() -- dünyayı güzellik kurtaracak, bir insanı sevmekle başlayacak herşey |
![]() |
![]() |
|