Ruhu Olgunlaşmamış Bir Kul |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ruhu Olgunlaşmamış Bir KulTanrı'dan Gururumu Yok Etmesini İstedim ![]() Tanrı "Hayır Gurur Benim Yok Edebilecegim Birşey Degil, Senin Bırakabileceğin Birşeydir " Dedi![]() Tanrıdan Sakat Çocuğumu İyilestirmesini İstedim ![]() Tanrı "Hayır Onun Ruhu Sağlam, Vücut O Kadar Önemli Degil, O Geçici Bir Şeydir " Dedi![]() Tanrıdan Bana Sabır Vermesini İstedim ![]() Tanrı "Hayır Sabır Büyük Acılar Çekilerek Öğrenilebilecek Birşeydir![]() Sabır Verilmez, Hak Edilir " Dedi![]() Tanrıdan Beni Mutlu Etmesini İstedim ![]() Tanrı, "Hayır Ben Sadece Nimetlerimi Sunarım, Mutlu Olmak Sana Baglı "Dedi ![]() Tanrıdan Beni Çektigim Acılardan Kurtarmasını İstedim ![]() Tanrı "Hayır Çektigin Acılar Günlük Kaygılarının Önemsizligini Anlamanı, Onlardan Uzaklasmanı Ve Bana Daha Çok Yaklasmanı Sağlar " Dedi![]() Tanrudan Ruhumu Olgunlastırmasını İstedim ![]() Tanrı "Hayır Kendi Kendine Olgunlasmalısın, Ama Meyvelerini Alman İçin Yardım Edecegimden Emin Olabilirsin " Dedi![]() Tanrıdan Hayatı Sevmemi Sağlayacak Herşeyi İstedim ![]() Tanrı, "Hayır Ben Sana Hayatı Vereceğim, Böylece Hayata Dair Herşeye Sahip Olabilirsin " Dedi![]() Tanrıdan, Tanrıya Duydugum Sevgiyi, Başkalarına da Duyabilmeyi İstedim ![]() Tanrı Şöyle Dedi: "Ohhh! Nihayet Doğru Birşey İstedin "Ruhu Olgunlaşmamış Bir Kul Tanrıya Hep "Ver Bana ![]() ![]() " İle Biten Dualar Eder, Olgunlaşmış Bir Ruh İse "Vermemi Sağla ![]() ![]() " Diye Bitirir Dualarını![]() ![]() ![]() |
|
|
|