![]() |
Ruhu Olgunlaşmamış Bir Kul |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ruhu Olgunlaşmamış Bir KulTanrı'dan Gururumu Yok Etmesini İstedim ![]() Tanrı "Hayır ![]() Bırakabileceğin Birşeydir ![]() ![]() Tanrıdan Sakat Çocuğumu İyilestirmesini İstedim ![]() Tanrı "Hayır ![]() Şeydir ![]() ![]() Tanrıdan Bana Sabır Vermesini İstedim ![]() Tanrı "Hayır ![]() ![]() Sabır Verilmez, Hak Edilir ![]() ![]() Tanrıdan Beni Mutlu Etmesini İstedim ![]() Tanrı, "Hayır ![]() ![]() Dedi ![]() Tanrıdan Beni Çektigim Acılardan Kurtarmasını İstedim ![]() Tanrı "Hayır ![]() Onlardan Uzaklasmanı Ve Bana Daha Çok Yaklasmanı Sağlar ![]() ![]() Tanrudan Ruhumu Olgunlastırmasını İstedim ![]() Tanrı "Hayır ![]() Yardım Edecegimden Emin Olabilirsin ![]() ![]() Tanrıdan Hayatı Sevmemi Sağlayacak Herşeyi İstedim ![]() Tanrı, "Hayır ![]() Olabilirsin ![]() ![]() Tanrıdan, Tanrıya Duydugum Sevgiyi, Başkalarına da Duyabilmeyi İstedim ![]() Tanrı Şöyle Dedi: "Ohhh! Nihayet Doğru Birşey İstedin ![]() Ruhu Olgunlaşmamış Bir Kul Tanrıya Hep "Ver Bana ![]() ![]() ![]() Olgunlaşmış Bir Ruh İse "Vermemi Sağla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|