![]() |
O Vedalardan Biri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() O Vedalardan BiriKitap okuyordu adam, dalgındı ![]() ![]() Kadın yaklaştı yanına, hafifçe eğilip sordu ; - Kırgın mısın bana ? - Neden ? - Biliyorsun nedenini ![]() ![]() Böyle olsun istemezdim, istemezdik ![]() ![]() - Olur bazen, istemeden planlamadan yaşanır bişeyler ![]() ![]() - Yine de özür dilemek istiyorum ben ![]() ![]() Güzel bir yolculuktu ![]() ![]() Yol öylesine güzeldi ki ![]() Üzerindeki engelleri farkedemedik biz ![]() ![]() Çünkü birbirimize bakıyorduk hep ![]() ![]() - Haklısın gözümüzü kamaştırdı yolun güzelliği ![]() ![]() - Öylesine daldık ki ![]() ![]() Bir sonu olabileceğini aklımıza bile getirmedik değil mi ? Şimdi o sondayız işte ![]() ![]() - Hep konuştuk aslında ![]() ![]() Güzel şeyler konuştuk ![]() ![]() Kırmadık birbirimizi ![]() ![]() Bak şimdi bile öyle ![]() ![]() Vedalaşırken bile aynıyız ![]() ![]() - Bir çıkar yoktu bu yakınlaşmada, bir beklenti yoktu ![]() ![]() Belki o yüzden güzeldi ![]() ![]() - Bazı şeyler için geç kalınmıştı, farkedemedik biz ![]() ![]() Ben mutluyum seni tanıdığıma ![]() ![]() - Alışmak çok zor olacak ![]() ![]() - Benim için kolay mı sanıyorsun ? Günaydınlarım, iyi akşamlarım sahipsiz kaldı ![]() ![]() - ? - Onların yerine ? kendine iyi bak ? demek varmış ![]() ![]() Ama ben hiç sevmem ki bu cümleyi ![]() ![]() Veda anlarını düşündürür bana ![]() ![]() - ? - Sussanda anlıyorum içinden geçenleri ![]() ![]() - Düşünüyorum ![]() ![]() - Bak, Milattan önce gibi oldu bu ![]() ![]() - Senden sonrayı sevmiştim ben oysa ? Başka bişeydi o ![]() ![]() Ne anlatabilirim ne de tahmin edebilirsin ![]() ![]() - Sen ve ben ![]() ![]() ![]() ![]() - Biz olmuşken, tekrar sen ve ben olmak ![]() ![]() Yapacak birşey yok ![]() ![]() ![]() ![]() - Daha fazla yorulmadan, incitmeden birbirimizi ![]() ![]() Dost kalmak adına, yaralanmayalım daha çok o zaman ![]() ![]() - Peki canım, hoşçakal ![]() ![]() - Nasıl ayrılık bu ? " Canım hoşçakal, hoşçakal bitanem " ? - Severek ayrılmak bu olmalı belkide ![]() ![]() - Ne saçma ? - Hayat saçma değil mi zaten ? Bu da kaybolup gider biyerlerde ![]() ![]() - Keşke bitmese ![]() ![]() - Ama bitti, bittik ![]() ![]() - Hoşçakal ![]() ![]() - Sen de ![]() ![]() Kadın kapıyı çekip, çıktı yavaşça ![]() ![]() Adam pencereden baktı uzun uzun ![]() ![]() Kadın gözden kaybolurken ![]() ![]() Gözlerinden süzülen yaşlara engel olamıyordu ikiside ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|