Bana İnatmı Bu Sevdalı Bakıslar |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bana İnatmı Bu Sevdalı BakıslarBana İnatmı Bu Sevdalı Bakıslar ![]() Sen ![]() ![]() Yüzümdeki gülüşlerinellerimdeki terlemeninyüreÄŸimdeki deli atışın sebebi![]() ![]() Her gece uykumher sabah güneÅŸim Yıldızımay'ımakan kanım Bitmeyen masalım Bahçedeki çiçeÄŸimçiçekteki rengim Gökyüzümdenizimmavim sen![]() ![]() ![]() Sevdamın adresiaÅŸkımızın menziliiçkimdeki tatyaÅŸadığım hayat sen ![]() ![]() SebebimniyetimgeleceÄŸimgeçmiÅŸimbilinmezl iÄŸimbelirsizliÄŸimkararlılığımkararsızlÄ±ÄŸÄ ±m sen![]() ![]() Bitmez yolculuÄŸumsonsuzluÄŸum SengözümelimyüreÄŸim Be be ÄŸim sen![]() ![]() ![]() Hani gidecek olsanyollarına sererim tüm kır çiçeklerini Bilirim basamazsın çiçeklere de yine kalırsın benimle Üzülecek olsaniçim erirkalırım öyle SENİ ÜZEN BİŞEY BENİ BİN ÜZER İNAN Kırıyorsam senibu benim dengesizliÄŸimdendirÅŸaşırmışlığımdandır K endimle kavgalıyım ben Bir yanım sana tutkunbir yanım çok bencil KayboluÅŸlara vuruyorum kendimiseni üzdüğümü bilmeden Her kayboluÅŸum yara açıyor sende biliyorum Ah bennasıl da vurdumduymaz olabiliyorum bazen![]() ![]() Bakma bana birtanemiçimdeki aÅŸkın büyüklüğünü ölçme bunlarla Seviyorum diyorsam seniöyle GereÄŸinden fazla 'erkeÄŸim'bazenbağışla![]() ![]() ![]() Seni bilirim benbir tek seni Seni söylerimseni duyarım her yerde ve her zaman Sensiz olmaya gücüm yok artıksensizliÄŸe katlanmak benim harcım deÄŸil Seni her ÅŸeyinleay parçası yüzünleduruÅŸunlagülüşünlebakışınlakonuÅŸ manlaç ocukluÄŸunlaolgunluÄŸunlakızgınlığınlaÅŸaÅŸkÄ ±nlığın lagüçlülüğünlezayıflığınla kabul etmiÅŸim bi kere NE DEĞİŞNE DE DEĞİŞTİR BENİ Biz böyle sevdik birbirimizi Seni sen yapan ne varsa kabulümdür hepsi![]() Seni özlemek diye bir ÅŸey de var bu hayatta ve bu bazen öylesine dayanılmaz oluyor ki ![]() ![]() YOKLUÄžUNU YAÅžAMAYI BECEREMİYORUMÜZGÜNÜM İçimdeki o 'fazla erkek'yokluÄŸunda çekiliyor bir köşeye ve ben güçsüzlüğümle baÅŸbaÅŸa kalıyorum Katlanamıyorum anlasensizliÄŸi 'yok' hükmünde sayıyorum Sensizlik diye bir ÅŸey yoköyleyse sensiz kalmak da yok![]() Åžimdi hangi denizin kıyısındaysanhangi göğün altındaysan önce o sonsuz maviliÄŸe sonra da başını yukarı kaldırıp yıldızlara bak AÅŸkımıyüreÄŸimiiçimdeki seni mavilere yükleyip gönderiyorumtut onu Tut ve bırakma![]() ![]() Ben maviyi sende buldumbeni BAÅžKA RENKLERLE KANDIRMA |
|
|
|