![]() |
Bana İnatmı Bu Sevdalı Bakıslar
Bana İnatmı Bu Sevdalı Bakıslar
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Sen...Yüzümdeki gülüşlerinellerimdeki terlemeninyüreÄŸimdeki deli atışın sebebi...Her gece uykumher sabah güneÅŸim.Yıldızımay'ımakan kanım.Bitmeyen masalım.Bahçedeki çiçeÄŸimçiçekteki rengim.Gökyüzümdenizimmavim sen... Sevdamın adresiaÅŸkımızın menziliiçkimdeki tatyaÅŸadığım hayat sen...SebebimniyetimgeleceÄŸimgeçmiÅŸimbilinmezl iÄŸimbelirsizliÄŸimkararlılığımkararsızlÄ±ÄŸÄ ±m sen...Bitmez yolculuÄŸumsonsuzluÄŸum.SengözümelimyüreÄŸim.Be be ÄŸim sen... Hani gidecek olsanyollarına sererim tüm kır çiçeklerini.Bilirim basamazsın çiçeklere de yine kalırsın benimle.Üzülecek olsaniçim erirkalırım öyle.SENİ ÜZEN BİŞEY BENİ BİN ÜZER İNAN.Kırıyorsam senibu benim dengesizliÄŸimdendirÅŸaşırmışlığımdandır.K endimle kavgalıyım ben.Bir yanım sana tutkunbir yanım çok bencil.KayboluÅŸlara vuruyorum kendimiseni üzdüğümü bilmeden.Her kayboluÅŸum yara açıyor sende biliyorum.Ah bennasıl da vurdumduymaz olabiliyorum bazen...Bakma bana birtanemiçimdeki aÅŸkın büyüklüğünü ölçme bunlarla.Seviyorum diyorsam seniöyle.GereÄŸinden fazla 'erkeÄŸim'bazenbağışla... Seni bilirim benbir tek seni.Seni söylerimseni duyarım her yerde ve her zaman.Sensiz olmaya gücüm yok artıksensizliÄŸe katlanmak benim harcım deÄŸil.Seni her ÅŸeyinleay parçası yüzünleduruÅŸunlagülüşünlebakışınlakonuÅŸ manlaç ocukluÄŸunlaolgunluÄŸunlakızgınlığınlaÅŸaÅŸkÄ ±nlığın lagüçlülüğünlezayıflığınla kabul etmiÅŸim bi kere.NE DEĞİŞNE DE DEĞİŞTİR BENİ.Biz böyle sevdik birbirimizi.Seni sen yapan ne varsa kabulümdür hepsi. Seni özlemek diye bir ÅŸey de var bu hayatta ve bu bazen öylesine dayanılmaz oluyor ki...YOKLUÄžUNU YAÅžAMAYI BECEREMİYORUMÜZGÜNÜM.İçimdeki o 'fazla erkek'yokluÄŸunda çekiliyor bir köşeye ve ben güçsüzlüğümle baÅŸbaÅŸa kalıyorum.Katlanamıyorum anlasensizliÄŸi 'yok' hükmünde sayıyorum.Sensizlik diye bir ÅŸey yoköyleyse sensiz kalmak da yok. Åžimdi hangi denizin kıyısındaysanhangi göğün altındaysan önce o sonsuz maviliÄŸe sonra da başını yukarı kaldırıp yıldızlara bak.AÅŸkımıyüreÄŸimiiçimdeki seni mavilere yükleyip gönderiyorumtut onu.Tut ve bırakma...Ben maviyi sende buldumbeni BAÅžKA RENKLERLE KANDIRMA |