![]() |
Babalar Günün Kutlu Olsun Anneciğim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Babalar Günün Kutlu Olsun AnneciğimBenim öyküm babamla değil, annemle ilgili ![]() babam, ben sekiz yaşındayken ayrılmışlar ![]() ![]() Savaşı sırasında iyice düşünülmeden yapılmış pek çok evlilikten biriydi onlarınki ![]() küsur yıl önce çevremizde Babalar Günü'nde babası olmayan tek çocuk bendim ![]() boşanma pek de alışılmış bir şey değildi ![]() Bir seferinde arkadaşlarım yine babalarına armağan almak için çarşıya çıktıklarında şöyle düşündüm: Madem benim annem bana hem analık, hem babalık yapıyor, öyleyse böyle bir günde güzel bir armağanı o da en az diğerleri kadar hak ediyor ![]() Ve ona bir alet takımı aldım ![]() tornavidasıyla tam bir takımdı ![]() danışarak ve ondan parasal destek görerek almıştım ![]() ![]() Ama daha çok, Babalar Günü'nde onu böylesine anmam onu mutlu etmişti ![]() kutlamalarının onu sevindirdiğini ama Babalar Günü'nde anılmasının kendisini çok özel bir kişi olarak hissetmesine yol açtığını söylerdi ki, o zaten çok özel biriydi ![]() Son yıllarda kart satan dükkanlarda, "Anneciğim, Babalar Günün Kutlu Olsun" yazılı kartlar görmeye başladım ![]() Ve, demek ki, "Her durum için kartımız bulunur" sloganı doğruyu yansıtıyormuş, diye düşündüğümü itiraf etmeliyim ![]() Bu arada, annem o aletleri kullanmasını öğrendi ![]() daha da deneyimli olmuştu ![]() öğretmeyi ihmal etmedi ![]() İşte benim Babalar Günü öyküm ![]() Cynthia R ![]() Not: İpek Ongun'un "Sabah Pırıltıları" eserinden alınmıştır ![]() |
![]() |
![]() |
|