![]() |
Tavrım Bir Şey Bulup Coşmaktır |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tavrım Bir Şey Bulup CoşmaktırTavrım Bir Şey Bulup Coşmaktır Yazısı - İclal Aydın Yazıları - Tavrım Bir Şey Bulup Coşmaktır Köşe Yazısı Uzun uzun gemilere bakıyorum ![]() ![]() ![]() Biz çocuk parkında koşturan veletlerdik ve bankta bütün bir gün oturup etrafı izleyen yaşlıları anlamazdık ![]() ![]() ![]() Şimdi oturduğum bir pencerenin önünde dakikalarca kalkmadan sokağı, arabaları, insanları ve gemileri izleyebilirim ![]() Hoş, çocukken de pencerden bakmayı severdim ama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bugün daha farklı sanki ![]() ![]() ![]() “Eee, ben bu dünyadan ne anladım şimdi” diye sorgulayan gözler bugünküler ![]() ![]() ![]() Eski şarkılar eşlik ediyor uzun oturumlara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gemiler gelip geçiyor ![]() ![]() ![]() *** Eski arkadaşlarımla oturup konuştuğumda çoğunun yeni bir riske girmekten kaçındığını, pek de mutlu olmadıkları hayatlarına sonunda razı olduklarını görüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Bana kızıyorlar ![]() ![]() Sanki böyle anlarda onları Almanca dublaj yapan biri gibi dinliyorum ![]() Bilmediğim, bana ait olmayan ama anladığım bir dil gibi geliyor kulağıma ![]() ![]() ![]() Gemiler geçip gidiyor ![]() ![]() ![]() ![]() Ben de uzun uzun izliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arkadaşlarım haklı, ben hayatın eteğini bırakmıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *** Çocukken bana ait “seni seviyorum” cümlesini kargacık burgacık bir yazıyla küçük bir kağıda yazılmış olarak görmüştüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() En son kurşun kalemle yazılmış bir “seni seviyorum” cümlesini de plastik bir su şişesinin içinde gördüm ![]() Beklenmedik bir anda bir pet şişenin içine itilmiş olarak uzatıldı elime ![]() ![]() ![]() ![]() Vay be dedim nereden nereye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “İnsan sevdiğine kıymaz” demiştim ben de ![]() ![]() ![]() Gemiler geçiyor ![]() ![]() ![]() “Tavrım bir şey bulup coşmaktır ![]() Ve elbette: Kim hayatın eteğini bırakabilir ki? İclal Aydın |
![]() |
![]() |
|