Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çok, herkesim, kimsem, yok

Kimsem Yok Herkesim Çok

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kimsem Yok Herkesim Çok

Kimsem Yok Herkesim Çok Yazısı - Kimsem Yok Herkesim Çok Kahraman Tazeoğlu - Kahraman Tazeoğlu Yazıları

Geçmiş, paylaşılırsa hatıra olur Saklama kendini benden Susuyorsan bu senin cahilliğinden değil, çok şey bildiğinden… Bunu şimdi daha iyi anlıyorum Kaygılarını da biliyorum “Aynı dili konuşanlar bile birbirini anlamıyor” diyorsun Haklısın Susuyorum Paylaşmıyorsun Olsun Bekliyorum Bir gün anlatacaksın hangi yollardan geldiğini, bir gün sen de getireceksin geçmişini

Koşarak çıktığın merdivenler yordu seni… Halbuki o, asansöründe çok mutluydu Emek verilmemiş bir aşka çarpıp düştün Yorgundun Kalbinden nefes alıyordun Hep böyle oluyor sonunda; onun için çizdiğin yolda kendin yaya kalıyorsun Kazandıkların kaybettiklerine değmiyor Ve aşk, o kadar acımasız ki her şeye rağmen devam ediyor Önce merak eder öğrenirsin, sonra öğrendiğini unutmaya çalışırsın Ama unutulmaz işte… Zamanla, yalanla gerçeğin uyumuna dönüşür aşk

Sana söylemek için biriktirdiklerim, sen aklımdayken unuttuklarımdı Oysa ne yaman sorular hazırlamıştım Zaten, hayatımız uzun bir soru değil de nedir? Eski acılarını saramadığından, yenilerini meşgule alıyorsun biliyorum Aslında acılar hiç geçmiyor, yeni acılar gelince o meşgaleyle eskilere ara veriliyor o kadar

Kendimizi iyi hissetmemizi sağlayan, kendimize söylediğimiz kaliteli yalanlardır Yine de yorulur insan böylesi bir yaşamda Çünkü, gerçekler yaklaştıkça büyür, yalanlar kaçtıkça…

Yitip gidenler seni yalnızlaştırsa da ve herkes senden daha yalnızsa ve sen herkesin yalnızı bile olamıyorsan, yine de vazgeçme hiçbir şeyden çünkü insan yitirdiklerinde değil, vazgeçtiklerinde kaybolur

Üvey kalplerde doğmuş piç aşklar büyütmek yerine, gerçek kalplerde doğmadan ölmüş sevdalar göm gözlerine Onu seçmiş olmandan duymuş olduğun pişmanlık, hiç seçim yapmamaktan duyacağın pişmanlıktan büyük olamaz En azından denedin Ya gelmeyecekleri bekledin ya da hep gideceklere eklendin Büyüdün bu tek başınalıkta… Büyüdün tenhalıkta Unutma! Ölen bir çocukluğun geride bıraktığıdır aslında büyümek

Biz birbirimizi yaralarından tanırız Acılarımızı kendimiz sararız Adamın halinden adam anlar Bak kimsem yok, herkesim çok… Gel de benim her şeyim ol

Kahraman Tazeoğlu

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com