Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kestaneli, lokma, pastırmalı

Kestaneli Ve Pastırmalı Lokma

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kestaneli Ve Pastırmalı Lokma






Malzemeler:


200 gr kestane

1 su bardağı kırmızı şarap

100 gr çemensiz pastırma

Bir kaç biberiye dalı


Hazırlanışı:


Kestanelerin üzerlerini çizin ve tencereye alın Üzerini örtecek kadar su ve şarabı ilave edin Kestaneler yumuşayana kadar haşlayın Süzüp ılınmaya bırakın ve kabuklarını soyun


Pastırmaları uzunlamasına ortadan ikiye kesin Hazırladığınız pastırmaların kenarına birer kestane yerleştirip rulo sarın ve açılmalarını önlemek için kürdanla sabitleyin


Izgarada 4-5 dakika pişirin Biberiye dallarıyla süsleyip sıcak veya ılık servis yapın



alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.