ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Yemek Tarifleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=609)
-   -   Kestaneli Ve Pastırmalı Lokma (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=196572)

Prof. Dr. Sinsi 06-28-2012 09:53 AM

Kestaneli Ve Pastırmalı Lokma
 
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg


Malzemeler:


200 gr kestane

1 su bardağı kırmızı şarap

100 gr çemensiz pastırma

Bir kaç biberiye dalı


Hazırlanışı:


Kestanelerin üzerlerini çizin ve tencereye alın. Üzerini örtecek kadar su ve şarabı ilave edin. Kestaneler yumuşayana kadar haşlayın. Süzüp ılınmaya bırakın ve kabuklarını soyun.


Pastırmaları uzunlamasına ortadan ikiye kesin. Hazırladığınız pastırmaların kenarına birer kestane yerleştirip rulo sarın ve açılmalarını önlemek için kürdanla sabitleyin.


Izgarada 4-5 dakika pişirin. Biberiye dallarıyla süsleyip sıcak veya ılık servis yapın.



alıntı


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.