Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kabak, pidesi

Kabak Pidesi

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kabak Pidesi



Malzemeler :


• 4 adet yufka


• 1,5 kg tatlı kabağı


• 5 su bardağı toz seker


• 3 su bardağı su


• 1/2 su bardağı sıvıyağ


Hazırlanışı:



Tatlı kabagını rendeleyin yufkaları düz bir zemin üzerine serin Içine rendelenmis kabak ve 1 su bardagı sekeri serpin iki kasık sıvı yag gezdirin


Yufkayı her iki tarafından rulo seklinde sarın dilediginiz büyüklükte keserek tepsiye yerlestirin Üstüne yag sürüp fırına verin


altı üstü kızarana kadar pisirin serbetini hazırlayıp ılık olarak üstüne dökün Cevizle süsleyip servis yapabilirsiniz


alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.