![]() |
Kestaneli Hindi Dolması İçi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kestaneli Hindi Dolması İçiKestaneli Hindi Dolması İçi Tarifi - Kestaneli Hindi Dolması İçi Yapılışı - Hindi Dolması Nasıl Yapılır - Hindi Dolması Malzemeleri 600 gr kestane (kabuksuz) 500 gr (2+1/2 su bardağı) et suyu 1 çorba kaşığı kereviz (rendelenmiş) 1 çay kaşığı tuz 1 kahve kaşığı karabiber 30 gr (2 çorba kaşığı) tereyağı 1 iri soğan (ince doğranmış) 250 gr sosis (ince kıyılmış) 100 gr (1+1/2 su bardağı) taze ekmek içi 2 yumurta (hafifçe çırpılmış) Kestane, et suyu, kereviz rendesi, tuz ve biberi orta boy bir tencereye koyup orta ateşe oturtarak 1 saat, kestaneler yumuşayıp suyu emene kadar pişiriniz ![]() ![]() ![]() Küçük bir tencerede yağı orta ateşte kızdırınız ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|