![]() |
Fırında Etli Soğan Dolması |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fırında Etli Soğan DolmasıFırında Etli Soğan Dolması Tarifi - Fırında Etli Soğan Dolması Nasıl Yapılır - Fırında Etli Soğan Dolması Malzemeleri Fırında Etli Soğan Dolması 8 adet orta boy soğan 250 gr ![]() 2 dilim bayat ekmek içi 1 adet yumurta 1 çorba kaşığı katıyağ Yeterince tuz, biber, baharat Maydanoz Soğanların dış kabuklarını soyup iyice yıkayınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üzerine bir bardak su ve katıyağı koyup orta hararetli fırında 20 dakika kadar pişiriniz ![]() ![]() Not: Soğanların içinden çıkardığınız parçaları ezdikten sonra kabın dibine koyarsanız, lezzetli bir su elde edersiniz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|