![]() |
Asma Yaprağına Sarılı Taze Enginar Dolması |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Asma Yaprağına Sarılı Taze Enginar DolmasıAsma yaprağına sarılı taze enginar dolması tarifi - Asma yaprağına sarılı taze enginar dolması yapilisi ![]() Malzemesi: 4 adet taze enginar (soyulmuş) 8 adet tuzu alınmış asma yaprağı 1 adet ince dilimlenmiş domates 1 su bardağı zeytinyağ 1 adet yağlı kağıt 1 adet limon suyu 1 yemek kaşığı tuz 2 su bardağı su Dolma içinin hazırlanışı: Tencerede zeytinyağ kızdırılır, çam fıstıkları pembeleşinceye kadar kızartılır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dolmanın hazırlanışı: Temizlenmiş enginarların içine dolma harcından konur ve üzerine dilimlenmiş domatesler yerleştirilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|