![]() |
Bulgurlu Pirinçli Lahana Sarması |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bulgurlu Pirinçli Lahana SarmasıBulgurlu Pirinçli Lahana Sarması Tarifi - Bulgurlu Pirinçli Lahana Sarması Yapılışı - Bulgurlu Pirinçli Lahana Sarması Nasıl Yapılır - Oktay Usta Bulgurlu Pirinçli Lahana Sarması Malzemeler: 1 Orta Boy Lahana 400 Gr ![]() Yarım Su B ![]() Yarım Su B ![]() 3 Soğan 1 Tutam Dereotu 1 Tutam Maydanoz 1 Tutam Nane 1 Çorba K ![]() 1 Çorba K ![]() Sıvıyağ Tuz Karabiber Sosu İçin: 1 Çorba K ![]() 2 Çorba K ![]() Tuz Su Hazırlanışı: Lahana yapraklarını kaynar suda yumuşayana kadar tutuup soğuk suya sokuyoruz ![]() ![]() ![]() Soğanı ince bir şekilde doğrayıp katıyoruz ![]() ![]() ![]() Lahana yapraklarının baş kısmına harcımızdan koyup sarıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() Üzerine tuz serpiyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() Yoğurt ile servis ediyoruz ![]() |
![]() |
![]() |
|