![]() |
Güveç Nasıl Yapılır |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güveç Nasıl YapılırGüveç Tarifi - Güveç Yapımı - Güveç Nasıl Pişirilir Güveç Tarifin kategorisi Oktay Usta Tarifleri | 38 yorum var 4 kişilik – Hazırlama süresi : 20 dakika – Pişme süresi : 1 saat Güveç malzemeleri * Yarım kilogram kuşbaşı kuzu eti * 2 adet patlıcan * 2 adet kabak * 2 adet havuç * 5 diş sarımsak * 2 adet soğan * 3 adet patates * 4 adet sivribiber * 3 adet domates * 4 çorba kaşığı sıvı yağ * Tuz ve karabiber Güveç tarifi 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() 3 ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|