Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
biftek, marengo

Biftek Marengo

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Biftek Marengo



Biftek Nasıl Pişirilir - Biftek Tarifi - Fileto


Malzemeler:


- 1 kg sığır filetosu

- bitkisel yağ

- 1 adet soğan

- birkaç diş sarımsak

- tuz

- karabiber

- 500ml sığır eti suyu

- 100ml kırmızı sarap

- 25 ml hazır et sosu

- 25grdomates püresi

- 350 grdilimlenmis mantar

- biraz mısır unu

- 100grtaze krema

- 500grAmerikan pirinci

Hazırlanışı:


Biftek filetosu şeritlerini yağda kavurun Kıyılmış soğanları ilave edin ve yarı seffaf olana kadar kızartın


Kıyılmış sarımsak, tuz ve biber ilave edin Kırmızı şarap, et suyu, et sosu ve domates püresi ilave edin Kaynatın ve orta ateşte pişirin


Mantarları ilave edin Mısır unuyla koyulaştırın ve taze krema ilave edin Pirinci tuzlu suda pişirin ve biftekle birlikte servis yapın




alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.