Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
gah, yahnisi

Gah Yahnisi

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Gah Yahnisi





Gah Yahnisi'nin en önemli özelliği kuzu koldan yapılıyor olması Bu yemeğe lezzet veren kuzu koldur



Malzemeler: 6 kişilik


1 adet Kuzu kol

1 yemek kaşığı margarin

2 adet soğan

1 su bardağı haşlanmış kuru fasulye

1 su bardağı elma kurusu



Hazırlanışı:


Elma kurusunu geceden 2 su bardağı suyla ıslatın ve ıslatma suyunda haşlayın İri parçalara böldüğünüz kuzu etini 1 yemek kaşığı margarinle hafifçe pembeleştirin


Diğer tarafta soğanı ayıklayıp mutfak robotunda kıyın Etlere ekleyin 2 su bardağı su koyup kısık ateşte 50 dk pişirin


İçine fasulyeyi katıp pişirmeye devam edin Pişme süresinin 60 dakikasında haşladığınız elma kurularını etlere katın 15 dk sonra ateşten alıp servis yapın





alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.