İspanaklı Kuşbaşı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İspanaklı KuşbaşıIspanaklı Kuşbaşı Tarifi - Ispanaklı Kuşbaşı Yapılışı - Ispanaklı Kuşbaşı Nasıl Yapılır - Ispanaklı Kuşbaşı Malzemeleri MALZEMELER 2 adet bonfile 3 su bardağı kıyılmış ıspanak 2 yemek kaşığı rendelenmiş kaşar 1 yemek kaşığı un 1 tatlı kaşığı margarin 1 çay bardağı süt 1 yemek kaşığı mısır nişastası Karabiber Tuz Kızartmak için: 3 yemek kaşığı sıvıyağ HAZIRLANIŞI Ispanakları ayıklayıp yıkayın Blenderda ezip bekletin![]() Tencerede margarini eritin, un ilave edip pembeleşene kadar kavurun İçine ıspanağı, kaşarı, süt ve tuzu ilave edip karıştırarak ıspanak püresini hazırlayın![]() Bonfileleri uzunlamasına ince ince kesin Etleri mısır ununa bulayıp sıvıyağda çift taraflı kızartın Ispanak püresinin üstüne koyup servis yapın
|
|
|
|