Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
gaziantep, kebabı, kuşbaşı, terbiyeli, usulü

Gaziantep Usulü Terbiyeli Kuşbaşı Kebabı

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Gaziantep Usulü Terbiyeli Kuşbaşı Kebabı



Terbiyeli Kuşbaşı Kebabı Tarifi - Terbiyeli Kuşbaşı Kebabı Yapılışı - Terbiyeli Kuşbaşı Kebabı Nasıl Yapılır - Terbiyeli Kuşbaşı Kebabı Malzemeleri

MALZEMELER:

Yarım kg kebaplık et

100 gram kuyruk

3-4 diş sarımsak

Yeterince kırmızıbiber

2 çorba kaşığı harmanlanmış biber ve domates salçası

Tuz

Karabiber


HAZIRLANIŞI:

Et ve kuyruğu yarım ceviz büyüklüğünde doğrayın Eti, sarımsak, biber ve domates salçası, zeytinyağı, kırmızı toz biber, karabiber ve tuzun bulunduğu bir kapta ovarak terbiye edin Bir gece bekletin Terbiyelenmiş etleri şişlere saplarken 3-4 parça ete karşılık bir parça kuyruk yağı koyun Kömür ateşinde pişirin Sıcak olarak servis yapın



Nedim Atilla

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.