![]() |
Gaziantep Usulü Terbiyeli Kuşbaşı Kebabı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gaziantep Usulü Terbiyeli Kuşbaşı KebabıTerbiyeli Kuşbaşı Kebabı Tarifi - Terbiyeli Kuşbaşı Kebabı Yapılışı - Terbiyeli Kuşbaşı Kebabı Nasıl Yapılır - Terbiyeli Kuşbaşı Kebabı Malzemeleri MALZEMELER: Yarım kg kebaplık et 100 gram kuyruk 3-4 diş sarımsak Yeterince kırmızıbiber 2 çorba kaşığı harmanlanmış biber ve domates salçası Tuz Karabiber HAZIRLANIŞI: Et ve kuyruğu yarım ceviz büyüklüğünde doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nedim Atilla |
![]() |
![]() |
|