Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
biftek, sarma

Biftek Sarma

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Biftek Sarma



biftek yemekleri - biftek sarma nasıl pişirilir

Malzemeler:


* 6 adet çok ince dövülmüş avuç büyüklüğünde biftek

* 1 adet havuç

* 1 adet patates

* 1 adet yeşil biber

* 1 kuru soğan

* 2-3 domates

* Kekik, tuz, karabiber


Yapılışı:


Sebzeleri minik minik doğrayarak

biraz tuz atın ve ayrı bir kapta karıştırın

Etlere dilediğiniz baharatı serpiştirin

İç malzemeyi etin içine paylaştırarak

dolma gibi sarın ve kürdanlarla tutturun

Tencerede biraz zeytinyağı ve rendelenmiş

domates üzerine biftekleri yerleştirin

Eğer iç malzemeniz arttıysa etler biraz yumuşadıktan sonra

tencereye kalan sebzeleri ilave edebilirsiniz

Yaklaşık 1,5 saat bu şekilde pişirin ve yanında pilavla servis edin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.