ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Kebap, Köfte & Et Yemekleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=685)
-   -   Biftek Sarma (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=194955)

Prof. Dr. Sinsi 06-28-2012 09:45 AM

Biftek Sarma
 
biftek yemekleri - biftek sarma nasıl pişirilir
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg
Malzemeler:


* 6 adet çok ince dövülmüş avuç büyüklüğünde biftek

* 1 adet havuç

* 1 adet patates

* 1 adet yeşil biber

* 1 kuru soğan

* 2-3 domates

* Kekik, tuz, karabiber


Yapılışı:


Sebzeleri minik minik doğrayarak

biraz tuz atın ve ayrı bir kapta karıştırın.

Etlere dilediğiniz baharatı serpiştirin.

İç malzemeyi etin içine paylaştırarak

dolma gibi sarın ve kürdanlarla tutturun.

Tencerede biraz zeytinyağı ve rendelenmiş

domates üzerine biftekleri yerleştirin.

Eğer iç malzemeniz arttıysa etler biraz yumuşadıktan sonra

tencereye kalan sebzeleri ilave edebilirsiniz.

Yaklaşık 1,5 saat bu şekilde pişirin ve yanında pilavla servis edin.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.