![]() |
Acı Soslu Kuzu Kuşbaşı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Acı Soslu Kuzu KuşbaşıKuzu Kuşbaşı Yapılışı - Soslu Kuzu Kuşbaşı Nasıl Yapılır - Acı Soslu Kuzu Kuşbaşı Malzemeleri Malzemeler * 4 dilim Sığır Filetosu (Her biri yaklaşık 150 gr ![]() * 2 diş Sarımsak * 100 gr ![]() * 1/2 Acı Kırmızı Biber * 100 gr ![]() * 1/2 su bardağı Kırmızı Şarap * Zeytinyağı * Tuz * Süre: 20-40 Dk ![]() * 4 Kisilik * Mutfak: Belirsiz Hazırlanışı 4 çorba kaşığı zeytinyağında sarmısağı öldürün, eti ekleyip, harlı ateş üstünde iki tarafları da altın sarısı renk alıncaya kadar kızartın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Afiyet Olsun ![]() |
![]() |
![]() |
|