Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kapama

Kapama

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kapama



Kapama Tarifi - Kapama Nasıl Yapılır - Kapama Malzemeleri




Kapama Tarifi



* 1 kilogram kuzu eti

* 3 demet taze soğan

* 1 adet kuru soğan

* 2 demet dereotu

* 3 adet yeşil salata veya 2 marul


Kapama tarifi


Eti parçalara ayırdıktan sonra yıkayıp tencereye koyun üzerine iri parçalar halinde kesilmiş salata, doğranmış taze ve kuru soğan, kıyılmış dereotu, biraz tuz ve bir fincan su ilave edin Böylece tencerenin kapağını kapatın ve hepsini birlikte 15 saat pişirin Süresi dolup piştikten sonra da bir tabağa alın ve servis yapın Ancak etin özellikle yağlı olmasına dikkat edin


Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.