![]() |
Kuzu Etli Bahar Türlüsü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kuzu Etli Bahar TürlüsüKuzu etli bahar türlüsü Kuzu etli bahar türlüsü KAÇ KİŞİLİK: 6 HAZIRLAMA SÜRESİ: 20 dk PİŞME SÜRESİ: 35 dk Malzemeler: 500 gr kuzu kuşbaşı 4 soğan 300 gr bezelye 300 gr bakla 2 enginar 5-6 kiraz domates 2 taze sarımsak 2 çorba kaşığı un 1'er çay kaşığı kekik, karabiber 1 defne yaprağı 2 çorba kaşığı margarin 1 su bardağı sıcak su Tuz, karabiber Hazırlanışı: * Bezelyeyi ayıklayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Margarini tencerede eritip soğan ve eti pembeleştirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|