![]() |
Şorbik |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() ŞorbikŞorbik Tarifi - Şorbik Yapılışı - Şorbik Nasıl Yapılır - Şorbik Malzemeleri ![]() İçindekiler: 500 gr Banvit Kırmızı Dana Kuşbaşı 4 çorba kaşığı tereyağı 100 gr nohut (ıslatılmış) 500 ml su (kaynar) 400 ml süt Tuz (arzu edilen miktarda) Tarif: • Tereyağını ısıtıp, etleri katın ![]() ![]() ![]() • Nohutu süzüp, ete ekleyin ve üzerine suyu gezdirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() • Tuz serpip, sütü gezdirin ![]() ![]() ![]() • Arzu ederseniz nane yaprağı ile süsleyerek servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|