![]() |
Nardanaşı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() NardanaşıNardanaşı Tarifi - Nardanaşı Yapılışı - Nardanaşı Nasıl Yapılır - Nardanaşı Malzemeleri ![]() İçindekiler: 500 gr Banvit Kırmızı Dana Kıyma 2 adet soğan 225 gr bulgur (köftelik) 1 çorba kaşığı kuru reyhan 1 çorba kaşığı pul kırmızıbiber 7 çorba kaşığı tereyağı 1 çorba kaşığı domates salçası 1200 ml su (kaynar) 200 ml nar ekşisi Tuz, tane karabiber (arzu edilen miktarda, dövülmüş) Tarif: • Bir adet soğanı rendeleyin ![]() ![]() ![]() • Kalan soğanı iri doğrayın ![]() • Tereyağını ısıtıp, soğanı katın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() • Suyu ekleyip, hızlı ateşte kaynama noktasına kadar ısıtın ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|