![]() |
Damla Sakızlı Kuzu İncik Kapama |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Damla Sakızlı Kuzu İncik Kapamaİncik Kapama - Et Yemekleri - Damla Sakızlı Kuzu İncik Kapama Nasıl Yapılır - Kuzu İncik Malzemeler 10 adet Kuzu İncik 3 çorba kaşığı PINAR Un 100 gr ![]() 400 gr ![]() 1 kg ![]() 1 adet marul 1/2 limon 2 adet damla sakızı 1/2demet dereotu 10 diş sarmısak Tuz, karabiber 1 adet defne yaprağı Kaç Kişilik 10 Hazırlanışı ETİ PİŞİRİRKEN Bir tencerede PINAR Tereyağını kızdırıp kuzu incikleri harlı ateşte soteleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Etlerin pişmesine yakın havuçları tencereye ekleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PİŞİRDİKTEN SONRA Damla sakızlı kuzu incik kapama piştiğinde taze kıyılmış dereotunu ilave edip 10 dk ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|