Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
biftek, rulosu

Biftek Rulosu

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Biftek Rulosu



Malzemeler


1 Adet Sogan

1 Adet Havuç

1 Çay Kasigi

Karabiber

1 Çay Kasigi

Kimyon

Tuz

250 gr Kiyma

6 Adet Biftek

1 Çay Kasigi

Bezelye

1 Çorba Kasigi Salça

1 Su Bardagi Su

1 Çorba Kasigi Margarin

Tarifi


1 adet sogani ve havucu rendeleyin 1 çay kasigi karabiber, kimyon, tuz ve kiymayi derin bir kabin içinde yogurun 1 çay bardagi bezelyeyi ekleyin

6 adet biftegin içine, hazirladiginiz harci doldurun Biftekleri rulo biçiminde sarin Biftegin kenarlarini kürdanla tutturun Içlerini doldurdugunuz biftekleri, margarinle hafifçe yagladiginiz tepsiye dizin

1 çorba kasigi salçayi, 1 su bardagi suya karistirin Bifteklerin üzerine dökün Önceden isitilmis 180 derecelsk firinda 20-25 dakika pisirin Firindan çikardiktan sonra kürdanlari bifteklerden çikarip servis yapin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.