ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Kebap, Köfte & Et Yemekleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=685)
-   -   Biftek Rulosu (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=194534)

Prof. Dr. Sinsi 06-28-2012 10:55 AM

Biftek Rulosu
 
Malzemeler


1 Adet Sogan

1 Adet Havuç

1 Çay Kasigi

Karabiber

1 Çay Kasigi

Kimyon

Tuz

250 gr. Kiyma

6 Adet Biftek

1 Çay Kasigi

Bezelye

1 Çorba Kasigi Salça

1 Su Bardagi Su

1 Çorba Kasigi Margarin

Tarifi


1 adet sogani ve havucu rendeleyin. 1 çay kasigi karabiber, kimyon, tuz ve kiymayi derin bir kabin içinde yogurun. 1 çay bardagi bezelyeyi ekleyin.

6 adet biftegin içine, hazirladiginiz harci doldurun. Biftekleri rulo biçiminde sarin. Biftegin kenarlarini kürdanla tutturun. Içlerini doldurdugunuz biftekleri, margarinle hafifçe yagladiginiz tepsiye dizin.

1 çorba kasigi salçayi, 1 su bardagi suya karistirin. Bifteklerin üzerine dökün. Önceden isitilmis 180 derecelsk firinda 20-25 dakika pisirin. Firindan çikardiktan sonra kürdanlari bifteklerden çikarip servis yapin.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.