![]() |
Bitfek Rulo |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bitfek Rulobiftek nasıl pişirilir - rulo biftek nasıl yapılır ![]() Biftek rulo malzemeleri 8 parça biftek 250 gr kıyma 1 soğan 1 havuç 1 salçalık kırmızıbiber 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı kimyon 1 çay bardağı haşlanmış bezelye 1 yemek kaşığı domates salçası 1 su bardağı su 1 yemek kaşığı tereyağı 100 gr ıspanak Tuz Biftek rulo hazırlanışı Soğan ile havucu rendeleyin ![]() Kırmızıbiberi küçük küpler şeklinde doğrayın ![]() 1 çay kaşığı karabiber, kimyon, tuz ve kıymayı derin bir kapta yoğurun ![]() 1 çay bardağı bezelye ve ince kıyılmış ıspanağı ilave edin ![]() Bifteklerin içine hazırladığınız harcı paylaştırıp rulo şeklinde sarın ![]() Kenarlarını kürdanla tutturun ![]() İçlerini doldurduğunuz biftekleri tereyağı ile yağladığınız tepsiye dizin ![]() Salçayı 1 su bardağı su ile karıştırın ![]() Bİfteklerin üzerine dökün ![]() Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında 20-25 dakika pişirin ![]() Fırından çıkardıktan sonra kürdanları çıkarıp dilimleyin ![]() Sıcak servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|