Bitfek Rulo |
06-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bitfek Rulobiftek nasıl pişirilir - rulo biftek nasıl yapılır Biftek rulo malzemeleri 8 parça biftek 250 gr kıyma 1 soğan 1 havuç 1 salçalık kırmızıbiber 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı kimyon 1 çay bardağı haşlanmış bezelye 1 yemek kaşığı domates salçası 1 su bardağı su 1 yemek kaşığı tereyağı 100 gr ıspanak Tuz Biftek rulo hazırlanışı Soğan ile havucu rendeleyin Kırmızıbiberi küçük küpler şeklinde doğrayın 1 çay kaşığı karabiber, kimyon, tuz ve kıymayı derin bir kapta yoğurun 1 çay bardağı bezelye ve ince kıyılmış ıspanağı ilave edin Bifteklerin içine hazırladığınız harcı paylaştırıp rulo şeklinde sarın Kenarlarını kürdanla tutturun İçlerini doldurduğunuz biftekleri tereyağı ile yağladığınız tepsiye dizin Salçayı 1 su bardağı su ile karıştırın Bİfteklerin üzerine dökün Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında 20-25 dakika pişirin Fırından çıkardıktan sonra kürdanları çıkarıp dilimleyin Sıcak servis yapın |
|